Cum arată și ce face acum Viviana, iubita lui Cornel Galeș. Gestul care i-a emoționat pe mulți

Cum arată și ce face acum Viviana, iubita lui Cornel Galeș. Gestul care i-a emoționat pe mulți
Cum arată și ce face acum Viviana, iubita lui Cornel Galeș

Au trecut 7 luni de la moartea impresarului Cornel Galeș, iar Viviana, femeia cu care urma să se căsătorească pare să fi trecut peste decesul subit al acestuia, găsindu-și puterea să zâmbească din nou. Despre gestul pe care îl face cu regularitate și care i-a impresionat pe mulți, în continuare.

Ce face Viviana, la 7 luni de la moartea lui Cornel Galeș

Viața merge mai departe pentru Viviana, văduva lui Cornel Galeș. Ea este cea care i-a fost alături impresarului în ultima perioadă din viața sa și l-a consolat după pierderea Ilenei Ciuculete, femeia pe care acesta a iubit-o ca pe ochii din cap.

După moartea subită a lui Cornel Galeș, în urma unui teribil accident rutier petrecut în Spania (unde locuiau cei doi), Viviana a fost devastată. Femeia i-a adus trupul neînsuflețit în România și s-a ocupat de înmormântarea lui.

Vestea morții bărbatului a căzut ca un fulger pentru toți cei apropiați lui, dar și pentru lumea muzicii populare. Accidentul a fost provocat de un alt șofer, care a pierdut controlul  volanului și a intrat în plin în mașina condusă de Galeș, care a murit pe loc. Ceilalți pasageri aflați în autoturism au suferit răni grave.

Gestul emoționant al fostei iubite a impresarului

Cornel Galeș își doarme somnul de veci în Cimitirul Străulești, alături de Ileana Ciuculete, iar Viviana are grijă ca mormântul lui să fie bine îngrijit și acoperit cu flori. Cea care urma să îi fie mireasă merge, împreună cu cu nașa fostului impresar, Doina Belu, la mormânt ca să-l curețe, iar atunci când cele două nu pot ajunge, de cele două locuri de veci se ocupă femeile de serviciu, care sunt plătite în acest sens.

Viața își continuă cursul, iar 7 luni de la moartea bărbatului, Viviana pare să-și fi revenit. Ea este tot mai activă pe rețelele sociale, acolo unde îi ține la curent pe prietenii virtuali cu ultimele activități pe care le desfășoară, arătându-le locațiile pe care le vizitează.

În fotografii aceasta apare cu zâmbetul pe buze, ba chiar și-a făcut și o schimbare de look.