Cum arăta Selly în urmă cu 10 ani. Vloggerul, de nerecunoscut: „Credeţi în visurile voastre”

de: Andrei Simion
21 12. 2022

Andrei Șelaru sau Selly, așa cum mai este cunoscut în spațiul public, sărbătorește miercuri, 21 decembrie, împlinirea unui deceniu de la momentul în care și-a început cariera în vlogging, pe platforma YouTube. Vezi în rândurile de mai jos cum arăta Selly în urmă cu 10 ani. Parcursul impresionant urmat de tânărul în vârstă de 21 de ani.

Cum arăta Selly în urmă cu 10 ani

Selly este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din țara noastră. Miercuri, 21 decembrie, tânărul a sărbătorit împlinirea a zece ani de la momentul în care și-a început cariera în mediul online. Așa cum cel mai probabil știi deja, Andrei Șelaru este vlogger. S-a făcut remarcat pe internet, după ce a aflat despre existența platformei YouTube de la o profesoară de la școală.

Potrivit unor declarații mai vechi, Selly a început să activeze pe YouTube după ce profesoara sa de limbă engleză i-a spus despre existența platformei. I s-a părut de-a dreptul fascinantă ideea de a publica conținut propriu. Astfel, nu a stat prea multă vreme pe gânduri și a încărcat primul material video.

Primul videoclip de pe YouTube al lui Selly este, practic, o prezentare a sa. În el, copilul de atunci, în vârstă de 11 ani, se prezentase și povestea cine era el, de fapt. Așa a început cariera impresionantă a tânărului care avea să strângă, pe parcursul unui deceniu, aproape un miliard de vizualizări la videoclipurile sale, 43 de milioane de aprecieri, 34 milioane de comentarii și nu mai puțin de 3, 2 milioane de abonați pe YouTube.

Cu ocazia celebrării împlinirii a zece ani de la începutul carierei sale în online, Selly a publicat pe rețelele sociale un mesaj foarte emoționant. În dreptul său, o fotografie de acum un deceniu. Copilul Andrei Șelaru este de nerecunoscut! Apare, în imagine, ținând în mână o cameră foto marca Nikon, pe care o analizează atent, încercând să imortalizeze un cadru.

Mesajul vloggerului: „Nu vă descurajați”

„Astăzi împlinesc 10 ani de când am postat primul vlog pe YouTube. Acum 10 ani, habar nu aveam că acel prim vlog avea să-mi schimbe complet viața.

Se întâmpla pe 21 decembrie 2012. Rezultatele nu au venit peste noapte. Primele 6 luni nu am trecut de 100 de abonați. În 2015, am făcut primii 100.000 de abonați. Iar în 2018, primul milion. Credeți în visurile voastre și nu vă descurajați niciodată. Niciun lucru care rezistă nu apare peste noapte!

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și au crezut în mine în toți acești ani! Vă iubesc!”, este mesajul transmis de Selly, pe pagina sa de Instagram, cu ocazia evenimentului special pe care îl sărbătorește.

Citește și: Selly face o avere din Youtube. Câți bani câștigă lunar, suma este incredibilă

Pe lângă activitatea de vlogger, Selly mai este și cântăreț, actor și producător. Încasează venituri importante din proiectele pe care le derulează. Cel mai mult, se implică în mediul online, unde și-a construit și o comunitate foarte mare de urmăritori.