Cum arăta Selly când era mic. Râzi cu lacrimi. Imaginea postată acum câteva ore

Cum arăta Selly când era mic? Iată imaginea postată de acesta

Andrei Șelaru a devenit deja una dintre cele mai cunoscute figuri din rândul celor care au pus stăpânire pe YouTube. Pentru a-și ție fanii aproape, acesta a împărțășit o fotografie cu el de când era mic. Iată amintirea pe care a postat-o ieri pe o rețea de socializare și care i-au făcut pe urmăritorii săi să râdă copios!

Cum arăta Selly când era mic?

Selly reușește să-și adune din ce în ce mai mulți urmăritori pe rețelele de socializare. Se pare că rețeta sa este naturalețea cu care se prezintă și faptul că încearcă în orice postare să îi țină aproape pe prietenii săi din online. Majoritatea au văzut cel puțin o dată cum arăta când era mic, pentru că s-a afișat pe YouTube încă de la 11 ani.

Primul clip al său a fost vizionat mai ales în zilele acestea, după ce a ajuns la un număr impresionant de abonați. Puțini știau însă de amintirea pe care le-a arătat-o fanilor lui pe o rețea de socializare. Vlogger-ul avea în jur de 5 ani și se afla la o petrecere. Pentru a râde puțin de fotografia veche, acesta a adăugat pozei o descriere aparte. „Când ajungi în club înaintea prietenilor tăi și nu cunoști pe nimeni” a scris Selly în dreptul amintirii.

Cum arăta Selly când era mic? Iată imaginea care i-a făcut pe fani să râdă
Cum arăta Selly când era mic? Iată imaginea care i-a făcut pe fani să râdă

„Am o comunitate de 2 milioane de oameni”

„Am o comunitate de 2 milioane de oameni care mă urmăresc activ. Am apărut în Top Forbes la 18 ani, iar cea mai mare realizare este că fac ceea ce-mi place și că nu mi s-a urcat la cap, lucru foarte periculos în acest domeniu. Le mulțumesc părinților mei pentru că am ajuns să-mi depășesc limitele, industriei și oamenilor care au ridicat standardele și colegilor din 5gang. Internetul și comunicarea au însemnat mult pentru evoluția asta. Modul ăsta rapid prin care se poate schimba informație ajută foarte mult”
Andrei Șelaru (Sursa: forbes.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI