Cine sunt părinții lui Selly. Puțini se așteptau să arate chiar așa FOTO

Cine sunt părinții lui Selly. Puțini se așteptau să arate chiar așa FOTO
Părinții lui Selly au fost alături de vlogger la The Artist Awards

Selly a câștigat inimile a milioane de fani pe rețelele de socializare, a făcut primul milion de euro din propriul vlog și a fost premiat în cadrul The Artist Awards, eveniment organizat în Craiova, orașul său natal. Andrei Șelaru a fost susținut din public de părinți, care s-au simțit în al nouălea cer când fiul lor a urcat pe scenă.

Părinții lui Selly au fost alături de vlogger la The Artist Awards

Prima ediție The Artist Awards s-a desfășurat în perioada 11-12 octombrie, la Craiova, iar Selly a venit însoțit de părinți și de prietena lui, Smaranda. Tânărul de 18 ani a făcut deja primul milion de euro din postările sale pe vlog și acum a venit rândul să fie premiat pentru această performanță. În momentul în care acesta a urcat pe scenă, părinții lui l-au aplaudat bucuroși, dar vizibil emoționați.

În cea de-a doua zi a galei, Selly a avut rolul de prezentator, alături de Diana Sar, actrița din serialul Vlad, difuzat de postul de televiziune Pro TV. Vloggerul a acceptat să vorbească despre el și despre activitatea pe care o are.

„Numele meu este Şelaru Andrei, am 18 ani şi m-am născut pe 28  februarie 2001, în Craiova. Mama este profesoară de matematică, iar tata, inginer silvic. Părinţii m-au sprijinit, însă nu au fost genul acela care să fie în spatele camerei sau să-mi zică ce să fac. Au fost însă de acord cu ideea mea şi nu s-au opus în nici un fel”, a declarat Selly.

Andrei Șelaru nu face bani doar din vlog. El face parte din trupa 5GANG, care i-a cucerit deja pe tinerii din România. Melodiile postate pe YouTube strâng milioane de vizualizări, iar Selly și colegii lui de trupă nu pot decât să se bucure.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI