Cum arată prima cafenea 2D din România. E unică în țară, ai impresia că te afli în desene animate

de: Ștefan R. Apostol
02 07. 2024

Dacă ești pasionat de desenele animat clasice, cele în 2D, și ești pasionat, în același timp, și de o cafea bună, acum ai toate astea într-un singur loc. Dacă te-am făcut curios, află cum arată prima cafenea 2D din România. Cafeneaua este unică în țară, și chiar ai impresia că te afli în desene animate.

Fascinația animațiilor 2D și cum le poți aduce în realitate

Pe vremea când eram copii, majoritatea dintre noi eram fascințai de desenele animate, și mai ales de cele 2D, difuzate pe micile ecrane (atât cât erau difuzate).

Fie că vorbim de producția Disney „Albă ca Zăpada și Cei șapte pitici”, „Frumoasa și Bestia”, etc, toate filme clasice de animație și realizate în 2D.

Walt Disney „Albă ca Zăpada și cei șapte pitici” (1937)

Marii artiști care au adus aceste animații au rămas în istoria cinematografiei ca adevărați pioneri, maeștrii ai artei lor, iar noi ne-am bucurat de ele în toți anii copilăriei.

Se pare că același lucru s-a întâmplat și cu un grup de tineri antreprenori, pasionați de animații 2D, având în vedere proiectul recent lansat pe piață, și anume prima cafenea 2D din România, unică în țară, și în care ai impresia că te afli în desene animate.

Prima cafenea 2D din România, unică în țară, s-a deschis la Brașov

Dacă ajungi în Brașov, poate ar fi cazul să vizitezi prima cafenea 2D din România. Deschisă recent, sub numele „Contrast”, aici tot ce vei descoperi te transpune direct în lumea desenelor animate 2D, totul fiind cât se poate de real.

(foto: Instagram / contrast.hub and
merithezu)

Mobilierul, conform celor care au deschis cafeneaua, este real și desenele, atât cele de pe pereți, câtși cele de pe mobilier, sunt desenate manual. Sub denumirea „Cea mai instagrasbilă cafenea din Brașov”, locația a fost deschisă oficial ieri, pe 1 iulie, iar proprietarii sunt convinși că cei care le vor trece prgaul nu se vor abține în a posta pe Instagram, și alte rețele, imagini de aici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CONTRAST (@contrast.hub)

Ai impresia că te afli în desene animate

Exact așa cum spune și acest titlu, conceptul este inspirat din desene animate clasice 2D, iar tot ceea ce găsești aici este real, desenat de propritarii acestei inedite cafenele, de altfel prima cafenea 2D din România, unică în țară.

„Vino să descoperi cea mai Instagrammabilă locație din Brașov! Inspirată de un concept unic din Coreea, Contrast este prima cafenea 2D din România.

Fiecare detaliu este o operă de artă. Totul este conturat în negru pe un fundal alb, creând o iluzie optică fascinantă. Toate acestea sunt realizate de talentatul nostru artist local @merithezu , care a transformat spațiul nostru într-o experiență vizuală unică.

Pregătește-ți aparatele foto pentru cele mai spectaculoase fotografii și lasă-te captivat de atmosfera extraordinară.”, scriu cei de la cafenea pe Instagram.

(foto: Instagram / contrast.hub and
merithezu)

Așa că, dacă îți faci timp și ajungi prin Brașov, nu uita să vizitezi cafeneau 2D, un loc unde ai impresia că te afli în desenele Disney.