Cum arăta premierul Florin Cîțu în tinerețe. Părul lui era mult mai rebel

Cum arăta premierul Florin Cîțu în tinerețe. Părul lui era mult mai rebel
Florin Citu, fire rebela in tinerete

Incredibil cum arăta premierul Florin Cîțu în tinerețe. Părul lui era mult mai rebel. Florin Cîțu a fost desemnat de președintele Klaus Iohannis pentru a forma noul Guvern.

Florin Cîțu, așa cum nu l-ai mai văzut niciodată. Cum arăta premierul cu părul lung?

Florin Cîțu, în urmă cu ceva ani era alt om, nu era premier, dar nici nu artăta cum arată acum. Este incredibil cum arăta Florin Cîțu în tinerețe, acesta avea pe atunci un păr mult mai rebel.

Florin Cîțu, noul prim-ministru al României, are 48 de ani, a fost bancher, iar din 2016 în coace este senator în Parlamentul României. De asemenea, anul trecut, Florin Cîțu a fost la un pas să devină prim-ministru, însă a fost preferat președintele PNL, Ludovic Orban.

Sfârțitul lui 2020 ni-l aduce pe Florin Cîțu premier

După acest episod, Florin Cîțu a ocupat funcția de ministru al Finanțelor. Finalul lui 2020 îl va găsi însă pe liberal în fotoliul de prim-ministru în noul guvern al României.

Chiar dacă a lucrat în mai multe bănci, în CV-ul său fiind scrise multe funcții importante inclusiv în instituții bancare internaționale, cum ar fi Banca Intrnațională de Investiții, în tinerețe, premierul României avea părul mai lung și purta ceea ce s-ar putea spune că era o tunsoare rebelă.

Florin Cîțu a debutat în Senat cu părul lung

Și în 2016, în prima sa poză de legitimație de senator PNL, Florin Cîțu avea părul mai lung ca acum, dar și mai mult.

De curând, despre Florin Cîțu au apărut informații în ceea ce privește studiile sale. În 1988, atunci când a dat examenul de ”treapta a doua” la Liceul Energetic din Râmnicu Vâlcea, Florin Cîţu a luat 4, ceea ce înseamnă că a picat respectivul examen și ar fi trebuit să ajungă la o școală profesională.

Florin Cîțu a ajuns în liceu cu pile

Însă, cu ajutorul pilelor părinților săi, ar fi fost mutat ”din pix” la liceu. După asta, după ce a terminat liceul, Florin Cîțu a picat de două ori la rând admiterea la ASE.

Potrivit CV-ului său însă, Florin Cîțu a absolvit în 1996 Grinnell College din America, specializarea economie-matematică şi are un program doctoral completat, fără disertaţie, la Iowa State University.

Florin Cîțu renunță la funcția de senator pentru scaunul de premier

De asemenea, la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, Florin Cîțu a fost din nou pentru lista de la Senat, însă acum va fi premier. Florin Cîțu a făcut primele declarații după ce Klaus Iohannis l-a desemnat în funcția de șef al Executivului.

”Mulţumesc domnule preşedinte, mulţumesc coaliţiei de centru-dreapta pentru încredere! Vreau să garantez că voi face tot ceea e posibil pentru a avea o guvernare stabilă şi de durată. Rolul acestei guvernări e să treacă cât mai rapid România prin criza de sănătate şi să aşezăm România pe picioarele ei sănătoase. Fiecare ministru va avea obiective clare care vor fi monitorizate trimestrial. Vă asigur, domnule preşedinte, de un parteneriat transparent şi onest, pentru că obiectivul este dezvoltarea României”, a declarat Florin Cîțu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI