Cum arată o bătaie între clanuri filmată de camerele de supraveghere. Poliția era la câțiva metri în timp ce un interlop își calca cu mașina rivalul

Cum arată o bătaie între clanuri filmată de camerele de supraveghere. Poliția era la câțiva metri în timp ce un interlop își calca cu mașina rivalul
Poliția era la câțiva metri în timp ce un interlop își calca cu mașina rivalul

Sindicatul Europol a publicat, vineri seară, imagini video cu un bărbat care a fost lovit de o maşină, într-un conflict între mai multe persoane la Murgeni. O maşină de Poliţie trece prin zonă și apoi pleacă, deşi clanurile aruncau cu pietre către autoturisme.

Cum arată o bătaie între clanuri filmată VIDEO


Imaginile video arată o bătaie între clanuri, cu un bărbat călcat fără milă de o mașină condusă de un rival, în timp ce un echipaj de Poliție se afla în zonă. Ofițerii de poliție care au vizionat aceste imagini se declară, la rândul lor, șocați de întreaga scenă.

”Bărbat lovit din plin cu un bolid! Toate aceste scene fac parte din conflictul deschis între familiile de romi din Murgeni. Sfidător este că, la câteva fracţiuni de secunde după ce trece autospeciala de poliţie, persoanele de pe margine aruncă efectiv cu bolovani şi alte obiecte în autoturismele care circulă pe drumul public”, au scris pe Facebook sindicaliştii Europol.

Poliția era la câțiva metri în timp ce un interlop își calca cu mașina rivalul

Până și polițiștii sunt indignați de faptul că persoanele implicate în scandal nu au pic de teamă sau frică de Poliția Română sau de justiție.

”Să ne spună cineva de ce pedepse este nevoie pentru ca aceste categorii de persoane să aibă frică de lege şi să înceapă să se adapteze regulilor sociale ale comunităţii. Si cum poate o patrulă de poliţie să controleze 50 de persoane implicate în conflict”, au mai scris sindicaliştii.

Scandal între clanurile din Murgeni, Vaslui

Joi seară, 13 august 2020, poliția, jandarmeria și luptătorii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale au intervenit de urgență după ce mai multe persoane s-au luat la ceartă pe o stradă. Cearta s-a transformat rapid într-un scandal sângeros.

Pentru cei mai puțini familiarizați, Murgeni este un oraș în județul Vaslui,  format din localitățile componente Cârja, Floreni, Lățești, Murgeni (reședința), Raiu, Sărățeni și Schineni, și a obținut statutul de oraș în decembrie 2003.

În orașul Murgeni minoritatea rromilor este destul de mare,  19,44%, iar scandalurile între membrii acestei minorități nu sunt la prima abatere de gen.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI