Cum arată ”nora” Mihaelei Rădulescu. Singura imagine cu Ayan și iubita lui FOTO

Cum arată ”nora” Mihaelei Rădulescu. Singura imagine cu Ayan și iubita lui FOTO

Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu a postat pe contul său de Instagram o imagine cu el și cu iubita lui. E singura imagine postată, astfel că fanii au fost extrem de uimiți de frumusețea tineri.

Cum arată ”nora” Mihaelei Rădulescu

Ayan are o iubită frumușică-foc. Este blondă cu ochi albaștri și a postat o imagine cu ea pe contul de Instagram. Nu e de mirare că Mihaela Rădulescu are încă un motiv să fie mândră de fiul ei, Ayan.

Ayan pare acum un bărbat în toată puterea cuvântului. Deși este urmărit de mulți tineri, Ayan nu este extrem de pasionat de rețelele de socializare, astfel că postează doar din când și când fotografii din locurile frumoase pe care le vede. Se pare că la doar 16 ani, acesta se gândește serios la viitorul lui, deși mai are o vreme bună până la deciziile importante.

Mihaela Rădulescu, o mamă mândră

De menționat este că adolescentul a ales să studieze în Statele Unite ale Americii, iar pe o rețea de socializare personală a indicat universitățile dintre care a avut de ales: „Harvard, Yale, Stanford, ca să numesc doar câteva…” . De asemenea, Mihaela Rădulescu, fostul jurat al emisiunii Românii au Talent, a fost întrebată deseori pe cine moștenește Ayan la fizionomie. Iar aceasta a răspuns:  ”Fără îndoială că de la mine și de la taică-su a luat genele bune”.

La fel ca mama sa, Ayan este pasionat și de sporturi extreme. Nu e de mirare că Mihela Rădulescu a afișat mereu imaginea unei mame extrem de mândre. Chiar și la scurtă vreme după ce a ales să plece cu fiul său din România, s-a bucurat de reușitele sale și de felul în care a reușit să se descurce, încă de mic, într-o țară străină.

„Am copil premiant! Azi a terminat scoală și a luat premiu – aici n-au locurile 2 și 3, au doar premianții care au mediile cele mai mari din clasa – din 18 copii, 5 au luat acest premiu! Și e singurul care nu s-a născut vorbind nici engleza, nici franceza (și numai în limbile astea învață toate materiile!). Deștept că taică-su, frumos că maică-să, nu?”, a declarat Mihaela Rădulescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI