12 apr. 2024 | 18:03

Cum arată Nicoleta Luciu fără pic de machiaj. Fosta vedetă TV are multe operații estetice

Monden
Cum arată Nicoleta Luciu fără pic de machiaj. Fosta vedetă TV are multe operații estetice
Nicoleta Luciu fără machiaj, la 43 de ani

Nicoleta Luciu s-a retras din lumina reflectoarelor, dar continuă să fie destul de activă pe rețelele de socializare. Recent, fosta vedetă tv a postat un filmuleț în care le arată fanilor virtuali că a apelat la o nouă procedură la nivel facial. Mulți au fost surprinși să vadă cum arată, de fapt Nicoleta Luciu fără pic de machiaj!

Cum arată Nicoleta Luciu fără machiaj, la 43 de ani

Nicoleta Luciu s-a retras din lumina reflectoarelor de ani buni și duce o viață liniștită alături de familia ei la Miercurea Ciuc. Deși nu mai apare pe micile ecrane, ea are numeroși fani pe rețelele de socializare. De curând, fosta vedetă s-a afișat nemachiată, iar internauții au fost uimiți de cum arată. Șatena a împărtășit cu urmăritorii săi procedurile la care apelează frecvent și trucurile care o ajută să-și mențină tenul impecabil și ferm.

Vezi și: Alimentele la care Nicoleta Luciu a renunțat pentru o siluetă de invidiat. Așa se menține în mare formă

Fanii au fost uimiți să o vadă așa

„Vrei să știi secretul unui ten mai tânăr și mai ferm? Ați auzit de hifu? Acest tratament folosește tehnologia ultrasunetelor, pentru a vă oferi o piele impecabilă, fără intervenție chirurgicală sau timp de recuperare”, le-a mărturisit Nicoleta Luciu fanilor, într-un filmuleț postat de pe social media.

Nicoleta Luciu nu a avut rețineri în a se afișa complet nemachiată și fără filtre de înfrumusețare. La vârsta ei, actrița se menține într-o formă fizică excelentă, iar aparițiile de pe internet sunt apreciate de admiratorii săi.

Dacă nu merge la clinicile de înfrumusețare, Nicoleta Luciu apelează la ingredientele naturale, precum uleiul de măsline sau cafeaua.

„Îmi fac scrub de cafea cu ulei de măsline, de la mama lui, de aici, cum s-ar zice. Îmi dau pe păr și pe corp. Pe păr las cinci minute, apoi mă clătesc. În rest… sunt pe amidon acum, fac feliuțe subțiri de cartof, ceai de dafin, turmeric, miere”, mărturisea actrița în trecut, pentru Ciao.

Ce dietă a ținut

Soția lui Zsolt Csergo face sacrificii mari pentru siluetă! În ultimii ani, Nicoleta Luciu a ținut o dietă dură, care a ajutat-o să slăbească miraculos. În prezent, ea arată spectaculos! A slăbit 35 de kilograme în doar câteva luni.

„Am un baton pe care trebuie să-l împart în trei, o gură la șase ore. Am mâncat două banane azi. Eu mănânc cât să pot merge pe stradă. Eu vreau să fiu veșnic tânără, de câțiva ani nu mai mănânc carne, nu mai mănânc lactate, cafeină, proteină, am trecut pe vegetal.

Cică îmbătrânești de la ele. Până la 20 de ani mâncam orice voiam și nu se punea un gram pe mine, aveam 48 de kilograme la un moment dat, la 1,76 m, iar brusc după am pus. Ca să slăbesc 30 de kilograme în 6 săptămâni am băut numai ceai, compot și supă de pui”, a declarat Nicoleta Luciu în cadrul unei emisiuni TV, potrivit Wowbiz.

Parteneri
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Redactia.ro
Ce a pus Prodanca în pachetele de Paște pe care le-a împărțit pentru regretata sa mamă, Ionela: „De acolo de sus se bucură pentru tot ce vede “
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
ANAF nu poate să vândă terenurile Elenei Udrea. La ce preț au ajuns bunurile
EVZ.ro
Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO
Spynews
S-a dat ordin pentru TOATĂ ROMÂNIA. Noile reguli de transport sunt deja în vigoare
Capital.ro
Pensie de nici 800 de lei, după 36 de ani de muncă. Tribunalul Iaşi, după ce românca a dat în judecată Casa de Pensii: "Pensia a fost calculată corect"
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
O nouă EPIDEMIE în TOATĂ Europa. BOALA care FACE deja RAVAGII
Mediaflux
Hidrologii, anunț de ultimă oră! 17 județe din țară, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro