21 oct. 2024 | 17:00

Cum arată mormântul Deliei Budeanu de la Mănăstirea Ghighiu. Munți de flori și coroane au fost aduse pentru fosta crainică de la TVR

Diverse
Cum arată mormântul Deliei Budeanu de la Mănăstirea Ghighiu. Munți de flori și coroane au fost aduse pentru fosta crainică de la TVR
Jurnalismul românesc a mai pierdut un exponent de marcă

Pe 19 octombrie, România intra în doliu după vestea dispariției celei care a fost Delia Budeanu, una din cele mai iubite crainice TV. În cursul acestei zile, regretata personalitate a Televiziunii Naționale a fost condusă pe ultimul drum, iar imaginile apărute ulterior au scos la iveală cum arată mormântul Deliei Budeanu de la Mănăstirea Ghighiu. Au fost munți de flori și coroane, toate aduse pentru fosta crainică de la TVR.

Românii sunt în doliu, Delia Budeanu condusă azi pe ultimul drum

Din păcate, jurnalismul românesc a mai pierdut un exponent de marcă, prin dispariția celei care a fost Delia Budeanu.

Decesul a survenit pe data de 19 octombrie, la vârsta de 78 de ani. Delia Budeanu a fost condusă astăzi pe ultimul drum, iar printre cei care i-au adus un ultim omagiu s-a numărat și Premierul Marcel Ciolacu, care a venit să își ia rămas bun.

Conform imaginilor surprinse de România TV (vezi galeria), a fost extrem de multă lume la procesiunea de înmormântare a regretatei jurnaliste, care a avut loc la Mănăstirea Ghighiu.

Cum arată mormântul Deliei Budeanu de la Mănăstirea Ghighiu

Așa cum era de așteptat, mulți au fost curioși să vadă cum arată mormântul Deliei Budeanu de la Mănăstirea Ghighiu, iar imaginile, conform sursei citate, era unul simplu, și plin de coroane de flori. Un mormânt înconjurat de marmură albă, și plin de flori, asta au putut vedea cei care au urmărit transmisiunea postului tv amintit.

Dar, pentru cei care au cunoscut-o, Delia Budeanu nu a fost doar o jurnalistă remarcabilă, ci și o prezență constantă în lumea media, unde și-a impus un stil unic, caracterizat de decență și rafinament. Pe lângă profesionalism, a fost mereu apreciată pentru frumusețea sa naturală și eleganța clasică.

A reușit să îmbine perfect carisma personală cu abilitățile jurnalistice, devenind astfel un adevărat simbol al jurnalismului de calitate din România. Fie că era vorba de prezentarea știrilor sau de moderarea unor emisiuni, regretata personalitate media a reușit să atragă atenția nu doar prin competențele sale, ci și prin prezența sa deosebită, care a cucerit publicul. Printre apropiații care au condus-o azi pe ultimul drum s-a aflat și Dana Budeanu. Celebra creatoare de modă a fost prezentă la înmormântarea fostei soacre

Delia Budeanu rămâne un nume de referință în media românească

Delia Budeanu este un nume cunoscut în peisajul jurnalismului românesc, remarcându-se printr-o carieră de succes ce se întinde pe mai multe decenii. Mulți o consideră un model pentru generațiile de tineri jurnaliști care urmează să se formeze în această meserie.

Pe lângă calitățile sale profesionale incontestabile, a fost mereu admirată pentru frumusețea și eleganța sa. O femeie care a știut să îmbine rafinamentul cu profesionalismul, Delia Budeanu a devenit un exemplu de jurnalist dedicat și deopotrivă o personalitate publică apreciată de către publicul larg.

Astăzi, Delia Budeanu rămâne un nume de referință în media românească, recunoscută atât pentru frumusețea sa, cât și pentru dedicarea cu care și-a practicat profesia, de la care familia, prietenii, foștii colegi și apropiați și-au luat la revedere, conducând-o pe ultimul drum.

Dumnezeu Să o Păzească!

Parteneri
Mesajul Danielei Iliescu pentru Iancu Sterp stârnește controverse. Absența de la cununie, în centrul discuțiilor
Redactia.ro
Nu mai pune apă sau lapte în piure. Ingredientul secret care îl face cu adevărat delicios, la fel ca la restaurant
Click.ro
Prima reacție a Rusiei după referendumul din Republica Moldova. Ce a transmis purtătorul de cuvânt al lui Putin
Digi24
Loredana Groza, SENZUALĂ în pat! Imaginile PROVOCATOARE au ajuns pe Internet
Vocea.biz
Cum s-a îmbrăcat Dana Budeanu la înmormântarea fostei soacre, Delia Budeanu. PRIMELE IMAGINI / FOTO
Unica.ro
Cinci mâncăruri imposibil de făcut. Și cei mai experimentați chefi le ratează
EVZ.ro
Ce a pățit o româncă în aeroport, în China! A rămas uimită când camerele de supraveghere o urmăreau peste tot
Spynews
Se schimbă permisul de conducere. Te obligă să îl înlocuiești. Taxa pe care șoferii nu o pot evita
Capital.ro
Delia Budeanu a trăit drama divorțului, dar și tragedia de a rămâne văduvă. Cu Radu Budeanu a trăit iubirea sublimă, până când moartea i-a despărțit
Avantaje
Cine va fi viitorul PREȘEDINTE al României. RĂSTURNARE în ALEGERI
Mediaflux
Consiliul General a aprobat referendumul în București. Când are loc și la ce întrebări trebuie să răspundă cetățenii
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Babasha se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit: „Pe partea dreaptă a feței am o hemipareză”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro