Cum arăta Mirela Vaida, în urmă cu 17 ani. Imaginile cu vedeta Antena 1 au devenit virale

Cum arăta Mirela Vaida, în urmă cu 17 ani. Imaginile cu vedeta Antena 1 au devenit virale
Cum arăta Mirela Vaida, în urmă cu 17 ani. Imaginile cu vedeta Antena 1 au devenit virale. Sursa foto: tvmagia.ro

Mirela Vaida, una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV face ce face şi îşi şochează în mod plăcut fanii. De data aceasta, fotografii cu vedeta TV pe vremea când avea doar 17 ani fac înconjurul presei.

Cum arăta Mirela Vaida, în urmă cu 17 ani. Imaginile cu vedeta Antena 1 au devenit virale

Mirela Vaida se clasează în topul celor mai frumoase şi apreciate prezentatoare TV din România. Mirela Vaida este mereu cu zâmbetul pe buze și plină de o energie pozitivă. Blondina aduce de fiecare dată bucurie în sufletul românilor. Vedeta are o familie frumoasă şi nu ezită să posteze fotografii alături de copiii ei de fiecare dată când are ocazia.

Ei bine, fanii vetetei au fost încântaţi să vadă fotografii cu celebra prezentatoare TV de pe vremea când avea doar 17 ani. Mirela Vaida a debutat în anul 2003, în trupa D’Or şi a făcut furori cu vocea, dar şi cu trupul sexy. Avea un decolteu generos şi picioarele lungi erau numai bune de arătat în ținutele super sexy. De altfel, atunci purta bluziţe minuscule şi fuste foarte scurte.

Mirela Vaida este cântăreaţă de muzică populară

Mirela Vaida a încercat mai multe stiluri muzicale de-a lungul timpului, însă, într-un final, a hotărât că folclorul se mulează cel mai bine pe timbrul ei vocal. Desigur că nu a lăsat deoparte nici televiziunea, devenind în momentul de faţă una dintre cele mai de succes prezentatoare tv din ţara noastră.

Cum arăta Mirela Vaida, în urmă cu 17 ani. Imaginile cu vedeta Antena 1 au devenit virale
Cum arăta Mirela Vaida, în urmă cu 17 ani. Imaginile cu vedeta Antena 1 au devenit virale. Sursa foto: spynews.ro

Mirela Vaida a devenit extrem de cunoscută odată cu prezentarea emisiunii “Mireasă pentru fiul meu”. Mirela Vaida a prezentat emsiunea Mireasă pentru Fiul Meu din anul 2011 până în anul 2016.

Mirela Vaida a amânat tăierea moţului fiului său din cauza epidemiei de coronavirus

Acum, Mirela Vaida este un pic tristă pentru că, din cauza pandemiei de coronavirus, a trebuit să amâne tăierea moţului băiețelului ei, Tudor.  Evenimentul era programat să aibă loc exact în ziua de Paşte.

Planurile de Paște nu mi-au fost date peste cap, pentru că știam că îl voi face acasă. Tocmai de aceea ne-am și mutat la casă, pentru a nu mai trebuie să plecăm mereu undeva. Însă dacă stau bine să mă gândesc, mi-au fost date cumva, pentru că noi trebuia ca de Paște să-i tăiem moțul celui mic. Tudor face 1 an pe 10 aprilie, iar pe 19 aprilie este Paștele”, a declarat vedeta de la ”Acces Direct”.