27 apr. 2022 | 18:12

Cum arată Marius Balo, profesorul român întemnițat 8 ani în China. Cum se simte de când a ajuns în România

Social
Cum arată Marius Balo, profesorul român întemnițat 8 ani în China. Cum se simte de când a ajuns în România
Cum arată Marius Balo acum? Românul a ajuns acasă după 8 ani de închisoare în China

Cum arată acum Marius Balo? Povestea lui a făcut înconjurul lumii. Acesta a fost profesor în România, ulterior a ajuns într-o închisoare din China unde a stat 8 ani. Bărbatul se bucură să fie din nou pe plaiurile natale, după ani întregi de chin și neputință. „Simt că vreau să îmbrățișez fiecare suflet care-mi va ieși în cale”, a subliniat el la scurt timp după ce a pus piciorul pe pământul de acasă.

Povestea lui Marius Balo: profesorul românul întemnițat 8 ani în China a ajuns acasă

Povestea lui Marius Balo a făcut înconjurul lumii. Acesta a ajuns în sfârșit acasă după 8 ani de temniță în China. Bărbatul a fost închis acolo pentru o fraudă de 80 de dolari, iar la finalul lunii martie a fost eliberat.

Cu toate astea, din cauza restricțiilor a fost nevoit să stea închis într-o cameră de hotel pentru câteva zile. El a reușit să ajungă pe plaiurile natale chiar în ziua de Paște.

Cel din urmă a subliniat că astea au fost cele mai frumoase clipe din viața sa. Marius Balo a mărturisit că nu ar fi reușit să reziste fără Dumnezeu în toți acești ani în care au existat multe momente de încercare și extrem de delicate.

,,A fost cea mai frumoasa zi din viața mea”

,,Am aterizat pe pământ romanesc în ziua de Paste, duminică la ora 13:03 pe aeroportul Otopeni și la ora 23:17 pe aeroportul Avram Iancu din Cluj-Napoca.

A fost cea mai frumoasa zi din viața mea. Bunului Dummezeu trebuie sa îi mulțumesc în primul rand, pentru ca fără ajutorul Lui nu as fi supraviețuit acestor 8 ani de zile.

Nu neapărat fizic cat mental, sufletește.. au existat momente extrem de delicate, de mare încercare, însă de fiecare data simțeam o putere, simțeam efectiv resurse nebănuite de energie ca se materializau înlăuntrul meu… resurse de curaj si de optimism care ma împingeau efectiv de la spate, sau poate mai corect spus, ma cărau pe brațe. Într-un mod absolut real, cuantificabil, simțeam la nivel celular – chimic daca pot sa spun ața – ca fusesem reconfigurat.

,,Am fost lacom”

Viața bărbatului a luat o turnură neașteptată în anul 2014, atunci când chinezii l-au arestat pentru fraudă contractuală. Mai exact, el a primit 80 de dolari de la niște cetățeni chinezi ca să fie trecut în acte drept directorul unor firme-fantome. Statul de acolo ar fi fost prejudiciat cu 250 de mii de euro.

Marius Balo: Nu doresc însă să mă eschivez de partea mea de vină, aceea de a fi avut încredere în aceşti cetăţeni chinezi. Am fost lacom, pe lângă faptul că am fost un prost.

Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
Digisport.ro
Povestea fabuloasă a actorului care a ajuns frate cu propriul tată. A jucat în aproape 40 de filme și a murit pe scenă, în timpul unui spectacol
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Răzbunarea lui Traian Băsescu. Nu uită și nu iartă
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
Biserica Ortodoxă din România e în doliu: Vă anunţăm cu durere în suflet și cu nădejdea Învierii
Capital.ro
"Vorbim de sute de mii de euro" | Românii pot economisi o avere dacă renunţă la aceste obiceiuri. Calcule făcute de economişti
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
ALERTĂ de RĂZBOI în România. DRONE SUSPECTE deasupra BAZEI NATO de la Kogălniceanu
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro