Cum arată mama lui Lino Golden, fiul adoptiv al lui Alex Velea. FOTO

Cum arată mama lui Lino Golden, fiul adoptiv al lui Alex Velea

Cum arată mama artistului Lino Golden, fiul adoptiv al lui Alex Velea. Solistul cunoscut pentru piesa ”Panamera” s-a mândrit pe internet cu părintele său.

Cum arată mama lui Lino Golden, fiul adoptiv al lui Alex Velea?

Cunoscut de publicul larg drept Lino Golden, pe numele său real Radu Cârstea, interpretul face parte din echipa lui Alex Velea, Golden Boy Society. Traseul său muzical a început la vârsta de 6 ani, când tânărul a descoperit violoncelul. Și-a continuat o vreme studiile muzicale cu lecții de pian, iar la vârsta de 13 ani a început să scrie versuri rap. Băiatul a atins succesul cu hit-ul ”Panamera”, care a devenit, în scurt timp, un fenomen în trap-ul românesc.

Piesa a atins peste 32 de milioane de vizualizări pe Youtube, iar de atunci i-a fost adusă în lumina reflectoarelor titulatura de ”regele trapului din România”. Cum este mândru de nivelul la care a ajuns, la fel de bucuros este și pentru faptul că își are mama alături, drept pentru care s-a pozat alături de ea și a postat imaginea pe internet. Fanii au complimentat-o pe doamnă, urându-i multă sănătate. ”Multă sănătate vă doresc. O după amiază liniștită și toate cele bune/ De la cine ai luat tu ochii ăia frumoșii!!!”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Artist, mesaj cutremurător despre tatăl său

Tatăl artistului a murit, iar zilele trec peste evenimentul tragic. Lino a postat, în 2018, când s-a împlinit un an de la trecerea în neființă a tatălui lui, un mesaj sfâșietor. Solistul a mărturisit public că speră să îl facă mândru pe tatăl său într-o bună zi. În final, i-a sfătuit pe internauți să își iubească și prețuiască părinții.

Cum arată mama lui Lino Golden, fiul adoptiv al lui Alex Velea. FOTO
Imaginea postată de Lino Golden pe Instagram

„Azi se face un an de cand esti inger. Imi este extrem de dor de tine tata. Sper ca ma vezi de acolo, o sa te fac super mandru intr-o zi. ?? P.s.: iubiti-va parintii!”, a scris artistul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI