Cum arată mama lui George Simion, de fapt. Liderul AUR a publicat o poză cu ea

Cum arată mama lui George Simion, de fapt. Liderul AUR a publicat o poză cu ea
George Simion și Alianța AUR au fost surpriza de la alegerile parlamentare de anul trecut

Anul 2020 a adus pe scena politică românească una din cele mai mari surprize. La alegerile parlamentare de anul trecut AUR avea să câștige un neverosimil 9 %. Astfel intra în Parlamentul României. Nu se știa mai nimic, oficial vorbind, despre noul partid. La fel și despre liderul acesteia. George Simion, liderul de facto al partidului AUR, intra în atenția opiniei publice și a presei odată cu accederea în Parlament. Au apărut și multe controverse și întrebări, încă fără răspuns, dar despre George Simion s-au aflat câteva lucruri.

George Simion și surpriza de la alegerile parlamentare de anul trecut

După ce, timp de un an, noul partid „Alianța AUR” și-a făcut campania doar în online, la alegerile parlamentare de anul trecut câștigau 9%. A devenit cea mai mare surpriză electorală din ultimi ani ai democrației românești. Nu se știa aproape nimic de noul partid format, avându-l ca lider pe tânărul de 34 de ani, George Simion. Acesta, alături de co-președintele Claudiu Târziu, un jurnalist puțin controverstat, intrau în clasa politică românească a anului 2020.

Ulterior au apărut și controversele și scandalurile în sânul formațiunii, cel mai important fiind eliminarea Dianei Șoșoacă, după mai multe contre. Intențiile clar declarate de liderul AUR erau și sunt de origine unioniste, militând pentru reunificarea României Mari, prin alipirea Republicii Moldova.

La câteva luni de la intrarea în Parlamentul României, toți analiștii politici cădeau de acord asupra unui punct important, și anume clasificarea Alianței AUR ca fiind un partid de origine extremistă. Balanța din Parlamentul României, deși aparent una stabilă, poate fi influențată de viitoarele alianțe pe care AUR le-ar putea face, fie cu opoziția, fie cu actuala putere politică de la guvernare, mai sunt de părere analiștii politici.

Cine este liderul AUR. Are origini modeste

Dar întrebarea cine este George Simion? persistă. Născut în septembrie 1986 la Focșani, George Nicolae Simion vine dintr-o familie modestă. Anii de liceu și-i face la București, la Colegiul Național Gheorghe Lazăr. Ulterior intră la Universitatea din București, la Facultatea de Afaceri și Administrație, iar ulterior a studiat la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, unde a obținut un master în istorie.

Despre familia liderului AUR se știu foarte puține lucruri, iar aparițiile lui George Simion alături de aceștia fiind sumare. Nici mama și nici tatăl acestuia nu au avut funcții publice, fiind niște oameni normali și cu vieți cât se poate de normale.

Recent George Simion a postat pe rețelele de socializare o poză alături de mama sa, de altfel postările de acest fel fiind foarte rare. În postarea desrpe care vorbim, George Simion apare alături de mama sa, poza fiind însoțită de câteva rânduri emoționante.

Mama! Datorită ei am fost un copil fericit, datorită ei sunt un adult împlinit şi un om întreg.”, a scris George Simion la poza în care apare alături de mama sa.