18 apr. 2024 | 20:56

Cum arată mama Andreei Raicu la 85 de ani. Imagini rare cu Virginia Gheorghiu. Meseria pe care a practicat-o ani de zile VIDEO EXCLUSIV

Monden
Cum arată mama Andreei Raicu la 85 de ani. Imagini rare cu Virginia Gheorghiu. Meseria pe care a practicat-o ani de zile VIDEO EXCLUSIV
Cum arată mama Andreei Raicu la 85 de ani. Imagini rare cu Virginia Gheorghiu. Meseria pe care a practicat-o ani de zile VIDEO EXCLUSIV

Andreea Rsicu a moștenit frumusețea de la cea care i-a dat viață, ceea ce este ușor de observat. Virginia Gheorghiu are 85 de ani, dar demonstrează că vârsta este doar un număr. Cum arată mama vedetei și ce meserie a practicat ani de zile.

Mama Andreei Raicu, apariție de senzație

Andreea Raicu trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Vedeta este o femeie fericită și împlinită și, în ultma vreme, radiază de fericire, lăsând impresia că totul merge ca pe roate.

Se pare, însă, că are toate motivele din lume să adopte o asemenea atitudine. Astăzi, vedeta este martora uneia dintre cele mai mari reușite din viața sa: lansarea unei noi colecții de haine, domeniu de care este foarte pasionată în ultimii ani.

Marele eveniment are loc în Mall Băneasa, în cadrul magazinului Victoria 46. Colecția se numește AMALI și aduce în atenția doamnelor și domnișoarelor noile tendințe ale verii, cu care Andreea Raicu speră să dea lovitura.

La marea lansare au participat persoanele dragi vedetei, rude, apropiați și bunii săi prieteni din lumea mondenă. Printre cei mai cunoscuți oaspeți se numără și Laura Cosoi, Anca Serea, Simona Pătruleasa sau Lili Sandu.

Nu putea să lipsească nici mama sa, care a atras tuturor atenția. Deși are 85 de ani, se menține într-o formă de zile mari și are o energie de invidiat. S-a îmbrăcat elegant, într-un costum alb și a dat dovadă de o eleganță impresionantă, așa cum ne-a obișnuit.

Ce meserie a avut Andreea Raicu

Andreea Raicu și Virginia Gheorghiu au o relație foarte bună. Mama vedetei i-a fost alături în toate momentele bune și mai puțin bune și s-a asigurat că este mereu lângă ea cu sfaturi și ajutor în orice moment.

Relația dintre Andreea Raicu și mama sa, Virginia Gheorghiu, este una specială, întrucât timp de mai bine de 20 de ani, aceasta din urmă i-a fost alături fiicei sale în toate etapele vieții, atât în momentele de bucurie, cât și în cele mai grele.

Din păcate, pierderea tatălui Andreei în anul 2001 a fost un moment dificil pentru familia lor. Despărțirea părinților Andreei când aceasta era doar un copil de 7 ani a pus o povară grea pe umerii mamei sale, iar Andreea a fost crescută doar de Virginia Gheorghiu și de bunică.

Cea care i-a dat viață vedetei noastre se laudă cu o carieră lungă ca stewardesă. A iubit acest job și a încercat să se împartă între el și creșterea singurei sale fiice, căreia a încercat să îi ofere tot ce a avut mai bun și să se asigure că nu îi lipsește nimic.

Într-un interviu acordat pentru Click!, Virginia Gheorghiu își amintește cu drag de copilăria Andreei și de dorința ei de a fi perfectă în tot ceea ce făcea. Fosta vedetă tv a fost mereu un copil exemplar, căreia i-a plăcut mult să învețe și să fie cea mai bună în toate.

Acum, Virginia își dorește cu ardoare să devină bunică. Așteaptă cu nerăbdare momentul când Andreea va decide să își întemeieze propria familie și să îi ofere și ei bucuria de a fi bunică. Speră că își va strânge curând nepotul în brațe, dar fiica ei nu pare să aibă planuri în acest sens.

„Când era mică ea îi aduceam cataloage Nekerman și ea când se îmbrăca se inspira de acolo. Bunica îi făcea ei toate poftele. O puneam să învețe mult! Voiam să fie perfectă! O puneam să vorbească în limba engleză, că altfel nici nu-i răspundeam! Taică-su era foarte exigent cu ea! Mi-aș dori să fiu bunică! Acum, cum o vrea și dacă o vrea Dumnezeu “, a spus Virginia Gheorghiu, mama Andreei Raicu, pentru Click!.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
TOŢI cei cu TELEFOANE mobile sunt obligați să respecte din 29 aprilie. Guvernul a dat lege
Capital.ro
1 Mai, Ziua Muncii. Cum a apărut această sărbătoare și ce semnificație are
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
PENSIILE recalculate, CÂND vin PRIMII BANI! ANUNȚ oficial
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro