Cum arată Jenna Ortega în viața reală. Actrița din Wednesday pare o păpușă, este foarte simpatică

de: Ioana Bucur
05 12. 2022

Breton, păr negru împletit în două codițe, privire pătrunzătoare și nicio urmă pe zâmbet pe chip, așa a cucerit publicul din întreaga lume cea care a intrat cu măiestrie în pielea celebrului personaj din Familia Addams. Dar cum arată Jenna Ortega în viața reală? Actrița din Wednesday pare o păpușă, este foarte simpatică.

Jenna Ortega, în viața reală

Jenna Marie Ortega, pe numele ei complet, s-a născut pe 27 septembrie 2002, în Coachella Valley, California, SUA. Și-a început cariera când avea doar nouă ani, odată cu rolul lui Harley, o copilă genială ce avea alți șase frați și surori în serialul „Stick in the Middle” produs de Disney Channel.

Ea a mai jucat în „Scream”, „The Fallout”, „You”, „Yes Day”, însă cel mai important rol de până acum este și cel mai recent: Wednesday din serialul cu același nume produs de Netflix sub îndrumarea genialului Tim Burton.

Imediat după apariția primului sezon pe platforma de streaming, Jenna Ortega a devenit o celebritate în toată regula, nu doar în lumea filmului, ci și în mediul online. Dansul ei a fost recreat de mii de ori pe Tik Tok, iar pagina ei de Instagram are acum peste 21,2 milioane de urmăritori.

Obișnuiți cu lookul din serial, mulți au fost uimiți să descopere cum arată Jenna Ortega în viața reală. Breton, păr negru împletit în două codițe, privire pătrunzătoare și nicio urmă pe zâmbet pe chip, așa a cucerit publicul din întreaga lume cea care a intrat cu măiestrie în pielea celebrului personaj din Familia Addams, însă actrița din Wednesday pare o păpușă în viața de zi cu zi, așa cum se poate vedea în fotografiile din galeria foto de mai sus.

„Simt că a fost scris pentru mine”

Lansat pe 23 noiembrie 2022, serialul „Wednesday” a avut cel mai bun debut al unui serial în limba engleză din istoria Netflix. Potrivit The Hollywood Reporter, cele opt episoade ale primului sezon au înregistrat 341,2 de milioane de ore de vizionare în toată lumea de-a lungul primei săptămâni de difuzare, doborând recordul de 335 de ore deţinut de sezonul patru „Stranger Things”.

Înainte de marea premieră, regizorul Tim Burton dezvăluia că a simțit că „Wednesday” a fost scris parcă pentru el.

„Simt că a fost scris pentru mine pentru că… m-am simţit ca ea când eram băiat la şcoală. Sentimentul acela despre familie, şcoală, tehnologie, terapie, mi-e cunoscut… aşa că a fost foarte uşor să mă identific cu toate astea. Familia Addams a fost făcută foarte bine în moduri diferite. Îmi place ideea dea mă concentra pe Wednesday şi să o prezint ca adolescentă”, a declarat Burton pentru Reuters la festivalul de cultură populară Lucca Comics and Games din Italia.