Dragnea se însoară, dar adevărata surpriză sunt nașii: i-a anunțat la mitingul din Craiova

Dragnea se însoară, dar adevărata surpriză sunt nașii: i-a anunțat la mitingul din Craiova

Mitingul PSD de la Craiova a fost folosit de liderul partidului, Liviu Dragnea, pentru a anunța că intenționează să se căsătorească.

A făcut declarația pe scenă, în timpul discursului susținut în fața spectatorilor și a iubitei sale, Irina. A precizat că, „dacă o să fie ce o să fie”, îi roagă pe Claudiu Manda și Olguța Vasilescu să le fie nași.

„Claudiu e un tânăr la care țin foarte mult. Am ținut ca primul miting să fie la Craiova din mai multe motive. Datorită Olguței. Am făcut stadionul în acest oraș. Cred că la Bruxelles va fi unul din cei mai importanți europarlamentari, un om care are experiență, curaj, și mai are un merit.” Liviu Dragnea

Un alt „atu” al lui Claudiu Manda, apreciază liderul PSD, este acela că a reușit să o convingă pe Olguța Vasilescu să îl ia de soț. Politicianul conduce în prezent comisia parlamentară pentru controlul activității SRI.

„A convins-o pe Olguța să se mărite cu el. Îi iubesc pe amândoi și dacă cumva să nu se supere Irina, dacă o să fie ce o să fie, aici îi fața oltenilor îi rog să ne fie nași.” Liviu Dragnea

Dragnea va fi mire iar Claudiu Manda acceptă să fie naș

Claudiu Manda i-a răspuns liderului PSD tot de pe scena amplasată special pentru mitingul electoral și l-a anunțat că este de acord cu propunerea.

„Domnule președinte Dragnea, grăbiți-vă că suntem de acord”. Claudiu Manda

Anunțurile vin la scurtă vreme după nunta lui Claudiu Manda cu Olguța Vasilescu. Cei doi s-au căsătorit civil și religios de Dragobete, pe 24 februarie. Petrecerea a fost organizată, însă, o lună mai târziu, la 30 martie, într-o comună aflată la 10 kilometri de Craiova.

Acest schimb de replici reprezintă doar un fragment din timpul manifestației de la Craiova, la care organizatorii au spus că vor fi prezenți 40.000 de spectatori.