Cum arată Ilie Năstase în 2022, după ce a avut covid-19. Imaginile spun totul FOTO (exclusiv)

Cum arată Ilie Năstase în 2022, după ce a avut covid-19. Imaginile spun totul FOTO (exclusiv)
Ilie Năstase s-a recuperat rapid și bine după ce a avut covid-19, astfel că încă se poate uita după femei frumoase

Cum arată Ilie Năstase în 2022, după ce a avut covid-19. Fostul mare jucător de tenis a trecut prin neplăcuta experiență a infectării cu temutul coronavirus. Ajuns la 75 de ani, dublul câștigător de Grand Slam a avut, însă, o recuperare spectaculoasă. Dovadă stau și fotografiile pe care paparazzi Impact le-au făcut, miercuri, cu marele campion.

Cum arată Ilie Năstase în 2022, după ce a avut covid-19

Cum arată Ilie Năstase în 2022, după ce a avut covid-19. Primul lider mondial din istoria tenisului masculin a trecut, la finalul lunii noiembrie, prin teribila experiență a infectării cu periculosul virus responsabil de pandemia actuală. Acum, însă, pare că și-a revenit complet, arătând un look de invidiat, după cum o demonstrează și fotografiile făcute, miercuri, de impact.ro.

Ilie Năstase a fost internat la Spitalul Matei Balș din Capitală timp de o săptămână, după ce a fost diagnosticat pozitiv cu virusul COVID-19. Fostul mare tenismen a fost pus sub supravegherea celor mai buni doctori, care i-au oferit îngrijire medicală 24 de ore din 24.

Dar Ilie Năstase, ajuns la vîrsta de 75 de ani, s-a dovedit mult prea „tare” pentru coronavirus. El s-a recuperat foarte rapid, având o formă fizică remarcabilă.

„Mă simt bine! Nu am niciun fel de urmări și nici nu cred că s-a pus vreun moment să am asemenea probleme, fiindcă nu am fost intubat pe termen mediu sau lung. Am mai spus-o, am avut o formă ușoară a bolii și ca atare, plămânii mei sunt în regulă!”, a declarat Ilie Năstase pentru impact.ro, după experiența prin care a trecut.

Imaginile spun totul

Ilie Năstase a recunoscut că a avut parte de o anumită medicație în spital, dar a precizat că nu a fost niciun moment intubat.

„Da, am avut o anume medicamentație și ea a avut rezultate. Atunci, pe durata internării, nu acum, când am revenit acasă! Dar nu am avut febră, nici acum, nici atunci, ci doar o tuse care m-a chinuit pentru o vreme. Și chiar dacă s-a dovedit că vaccinul nu m-a ferit complet de boală, fără el probabil că aș fi mai mult de tras.

Și unii medici mi-au spus că dacă nu eram vaccinat, era foarte posibil să fi făcut o formă mai gravă. Eu am preferat să mă vaccinez cu Johnson&Johnson!”, a precizat fostul nostru multiplu campion la tenis de câmp, Ilie Năstase, pentru sursa citată.

A petrecut Sărbătorile la munte

Ilie Năstase și soția sa, Ioana, și-au petrecut Crăciunul și Revelionul la munte, în România, dar într-un loc aparte. Cei doi închiriaseră încă din toamnă o cabană situată în zona Gura Humorului. Se pare că marele campion a fost în mare formă și acolo.

„Ilie e mai bine decât înainte! Nu știu ce i-au băgat în spital, ce tratamente i-au făcut, dar e într-o formă de zile mari! Taie și cară lemne toată ziua, pentru că eu sunt cu șemineul. Eu nu concep să nu am șemineu în casă”, a declarat Ioana, soția lui Ilie Năstase.

La revenirea în București, Ilie Năstase s-a întors la viața sa obișnuită, arătând că a trecut cu bine peste „episodul covid-19”. Marele campion a fost surprins, miercuri, de paparazzi Impact pe când se îndrepta către o cafenea ce aparține unui bun prieten. Ilie Năstase arăta complet revigorat, ba chiar mai bine decât înainte de boală.

Mare iubitor al „sexului frumos”, Nasty nu a ezitat să urmărească cu privirea, de la volanul mașinii sale, trecerea unei femei frumoase prin dreptul său, scrie impact.ro. Ba chiar a urmărit-o și prin oglinda retrovizoare. Semn clar că fostul mare jucător se simte bine din toate punctele de vedere.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI