Cum arată fratele geamăn al Ralucăi Podea. Cu ce se ocupă Cosmin, de fapt

Cum arată fratele geamăn al Ralucăi Podea. Cu ce se ocupă Cosmin, de fapt
Cum arata fratele Ralucai Podea

Pe Raluca Podea o știe toată lumea, dar nu și pe fratele ei geamăn. Cei doi au împlinit de curând vârsta de 35 de ani și au venit în emisiunea lui Cătălin Măruță ca să vorbească de relația lor frumoasă.

Cum arată fratele geamăn al Ralucăi Podea

Raluca Podea l-a dezvăluit pe fratele ei geamăn, Cosmin. Cei doi au povestit că acum se înțeleg foarte bine, însă în copilărie se băteau. Cosmin este însă opusul surorii sale. Dacă fotomodelul este obișnuit cu camerele de luat vederi, ei bine, Cosmin a avut foarte multe emoții în emisiune și a mărturisit că s-a lăsat cu greu convins să aibă o apariție într-o emisiune de televiziune.

”Raluca: Noi suntem gemeni. El este primul, după cinci minute am apărut eu.

Cosmin: Sunt căsătorit de zece ani, am doi copii.

Raluca: Lucrează la o companie mare. Ne băteam când eram mici, adică el mă bătea. O singura data l-am bătut și eu și s-a prefăcut că nu mai respiră. Am crezut că înnebunesc. A fost și o fază în care trecea o mașina și m-a tras cu o mână. Mi-a salvat viața. Aveam vreo 25 de ani”, au spus cei doi frați în emisiunea lui Cătălin Măruță, ediția de azi.

Raluca Podea a fost în scandal cu soții Pastramă

Raluca Podea a ținut mult timp primele pagini ale ziarelor, după ce s-a războit în declarații cu Brigitte Pastramă, cea care i-a suflat bărbatul, pe Florin Pastramă, în timp ce se aflau la emisiunea Ferma, de la Pro TV.

”Nu ascultam de nimeni din cauza lui. Adică, toți îmi spuneau că nu ne potrivim, eu ‘Batman, Batman’. Mi-a dovedit însă comportamentul lui de la Ferma cât de mult am greșit. El, și o să se lămurească și Brigitte, este… un bărbat cu probleme. Adică, va vedea și ea că, de fapt, este un bărbat scump, că va fi nevoită să aibă mare grijă de el. Din toate punctele de vedere. Poate e acum bogată, dar…’, a declarat Raluca Podea pentru wowbiz.ro.

”Va vedea și Brigitte ce vrea el de la ea. Pe mine, sunt convinsă, m-a iubit, chiar dacă a profitat. Dar de ea va profita din greu. Credeți că degeaba nu îl lasă să plece de acasă singur, nicio secundă? Cred că îi e frică să nu mă sune pe mine, dar e treaba lor acum” a mai spus Raluca despre fostul ei iubit, în urmă cu ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI