Cum arată fostul soţ al Ionelei Prodan la un an şi şase luni de la moartea artistei. Toni Antohi e de nerecunoscut

de: Ana Chivu
27 10. 2019

A trecut un an și jumătate de când Ionela Prodan s-a stins din viață. Un an și jumătate de când durerea resimțită de cei dragi i-a schimbat foarte mult pe aceștia. Pe lângă iubirea pe care o primea de la fetele sale și fani, aceasta avea parte de o dragoste aparte și un respect deosebit de la Toni Antohi.  Fostul soț al cântăreței este încă vizibil afectat de moartea solistei. Iată cât de mult s-a schimbat în perioada aceasta!

Toni Antohi, fostul soț al Ionelei Prodan, de nerecunoscut

Famiia Prodan-Reghecampf a avut de trecut peste un moment de cumpănă, atunci când mama Aneimaria s-a stins din viață. În vârstă de 70 de ani, doamna cântecului oltenesc a murit și și-a lăsat singure cele două fiice. Până în ultima clipă aceasta le-a avut aproape pe moștenitoarele sale, dar și pe Toni Antohi, fostul soț. Prezența Anei la spital desigur că nu a surprins, dar uimirea a venit atunci când toată lumea l-a putut vedea pe Toni nedezlipit de patul artistei.

”Toni a stat tot timpul la spital! El și Anamaria i-au fosta aproape 24 de ore din 24 cântăreței până când totul s-a terminat! Atunci, el a fost distrus, iar la capelă, acolo unde Ionela Prodan a fost plânsă cu lacrimi amare, a stat la sicriu, apoi s-a retras într-un colt și a suferit în tăcere”, au dezvăluit persoane din familie.

Fostul soț al Ionelei Prodan la cimitir, în ziua în care artista ar fi împlinit 71 de ani

„Parcă și viața lui s-a terminat”

Toni Antohi a fost surprins la cimitirul Bellu în urmă cu puțin timp. Acesta a venit alături de Anamaria Prodan pentru a împărți pachete în semnul unui omagiu adus artistei care trebuia să împlinească 71 de ani. Bărbatul era foarte slab, transformat de durere, își lăsase barbă și abia mai putea să scoată o vorbă. ”Nu poate trăi fără Ionela, parcă și viața lui s-a terminat”, au spus apropiați din familie.