Cum arată fosta soacră a Biancăi Drăgușanu. Ce mesaj i-a transmis acum Alex Bodi

Alex Bodi, mesaj emoționant pentru cea mai importantă femeie din viața lui

Chiar dacă nu are noroc în dragoste, Alex Bodi se bucură necontenit de iubirea celei care i-a dat viață. Ziua de ieri a fost una dintre cele mai importante și pline de emoții pozitive pentru milionar. Mama fostului soț al Biancăi Drăgușanu și-a sărbătorit ziua de naștere, iar fiul său i-a transmis un mesaj copleșitor. Iată cum arată fosta soacră a frumoasei blonde și ce cuvinte i-a adresat omul de afaceri!

Ce mesaj i-a transmis Bodi mamei sale

Cu toate că pe plan sentimental Alex Bodi nu este cel mai împlinit bărbat după divorțul de Bianca Drăgușanu, în viața sa există în continuare o femeie cu totul deosebită, și anume mama sa. Acesta a postat pe contul de Instagram o poză cu cea care l-a a dus pe lume, alături de un mesaj emoționant.

Cel mai important și frumos lucru e să ai mama în viață! Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru faptul că exiști, că mă bucur la fiecare apel și sfat pe care mi-l dai, că-mi aduci mereu zâmbetul pe buze și ești îngerul meu păzitor din ziua în care m-am născut! Chiar dacă nu pot fi acum lângă dumneata, să știi că te iubesc enorm de mult și sunt mândru că ești mama mea!
LA MULȚI ANI, mami…îți doresc multă sănătate și fericire! Te iubesc!”, a scris fostul soț al frumoasei blonde.

Reacțiile din partea prietenilor nu au întârziat să apară, iar postarea a strâns, în scurt timp, sute de mesaje și peste 3.500 de like-uri.

Cum arată fosta soacră a Biancăi Drăgușanu

Iată cum arată îngerul păzitor” al lui Alex Bodi, și, totodată, fosta soacră a Biancăi. Din postarea omului de afaceri se poate observa faptul că cei doi au o legătură puternică și că este mândru de ființa care i-a dat viață.

Așa arată fosta soacră a Biancăi Drăgușanu
Așa arată fosta soacră a Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au semnat acetele de divorț la notar în data de 10 martie. Deși pe atunci milionarul susținea că nu vrea să mai audă de fosta soție, se pare că lucrurile s-au cam schimbat. Acum, acesta ar dori să se împace cu blondina.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI