14 iul. 2021 | 11:52

Cum arată fiul lui Adrian Iovan la 14 ani. Romanița e mândră tare de campionul ei

Monden
Cum arată fiul lui Adrian Iovan la 14 ani. Romanița e mândră tare de campionul ei
Cum arată fiul lui Adrian Iovan la 14 ani. Romanița e mândră tare de campionul ei

Romanița Iovan este de tare mândră de fiul ei. Albert are 14 ani și face multe activități pe care nu mulți copii ar avea curaj să le facă la vârsta lui.

Cum arată fiul lui Adrian Iovan la 14 ani. Romanița e mândră tare de campionul ei

Deși este la vârsta adolescenței, fiul Romaniței și al regretatului Adrian Iovan nu face probleme, ci dimpotrivă. Își face mama mândră cu fiecare ocazie. Albert are 14 ani și este un adolscent foarte curajos.

Băiatul este pasionat de matematică, iar în timpul liber se antrenează pentru raliuri. El a făcut școala de piloți și cursuri de circuit, iar acum, la 14 ani, are licență de pilot de raliu.

În luna iulie, băiatul Romaniței a avut prima lui competițe, iar de curând a participat la a doua etapă din Campionatul Național de Slalom Paralel la Juniori. Creatoarea de modă a vorbit despre pasiunea mai puțin obișnuită a fiului său, însă a recunoscut că este foarte mândră și își încurajează fiul cu orice ocazie.

„Sigur că am emoţii. E foarte emoţionant să-ţi vezi copilul la 14 ani cu o licenţă de pilot şi concurând într-un campionat naţional. Este extraordinar că el îşi doreşte şi e foarte pasionat de maşini, iar eu, ca mamă conştiincioasă, l-am încurajat de fiecare dată.

Sunt extraordinar de mândră şi mă bucur că am putut să-i sprijin nebunia îmi doresc să-şi îndeplinească visele pe mai departe“, a spus Romaniţa Iovan.

Albert Iovan, un adolescent model

Albert Iovan este elev la International British School of Bucharest și pe lângă pasiunea lui pentru raliuri, adolescentul practică mai multe sporturi precum scrimă, golf, înot, surfing, ciclism și echitație.

Mama lui a povestit că și-a dorit ca Albert să fie independent, motiv pentru care i-a oferit încă de la cele mai fragede vârste libertate.

„L-am crescut independent, adică mi-am dorit să îi dau libertatea de mic. L-am trimis în prima tabără la trei ani și zece luni. Era cel mai mic de acolo din tabără. Și a repetat figura ani la rând. Deci în fiecare an pleacă în cel puțin o tabără.

Am dorit ca în momentul în care a crescut mai mare și am putut să am discuții serioase cu el, orice ar vrea să facă sau orice gând are să mi-l comunice. Nu l-am bătut niciodată”, povestea Romanița Iovan.

Băiatul a spus la un moment dat că este ambițios ca tatăl lui. Adrian Iovan a murit la 55 de ani, într-un accident aviatic din Munții Apuseni, în 2014.

În 2005, Adrian și Romanița Iovan au intrat în atenția presei, după ce un hoț a intrat în casa lor, iar pilotul l-a împușcat mortal în legitimă apărare.