Cum arată fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache. David are 15 ani FOTO

Iată cum arată fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache

Fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache este un adevărat cavaler. David are 15 ani și este aproape la fel de înalt ca tatăl său. Tânărul face sport ori de câte ori poate, de multe ori chiar împreună cu tatăl său, care trebuie să se mențină în formă pentru echipa de fotbal a artiștilor, unde activează de ani buni.

Iată cum arată fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache

Recent, cei doi au fost surprinși de paparazzy click.ro în Parcul Herăstrău, unde au făcut sport. Au început cu mișcări de gimnastică, apoi au început să alerge și greu s-au mai oprit, semn că ambii sunt într-o formă foarte bună.

După ce și-au terminat exercițiile, cei doi s-au urcat în mașină și s-au îndreptat spre casa lor din Băneasa. David a intrat imediat în casă, însă tatăl său a fost nevoit să caute un loc de parcare, atât de greu de găsit în București.

Iată cum arată fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache
Iată cum arată fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache

David se pare că vrea să se facă prezentator de televiziune, la fel ca mama lui

Adrian Enache are doi copii. Diana, în vârstă de 23 de ani, este fiica pe care cântărețul o are cu fosta sa soție, Corina, și David Mihnea Enache, care va împlini în toamnă 15 ani. Adolescentul este clasa a 8-a și se pare că îi calcă pe urme mamei sale.

Fiul lui Adrian Enache a studiat la „Școala de Televiziune „STV Junior” și se descurcă foarte bine, plus că dă bine și pe sticlă. Așadar, se pare că tânărul și-a ales deja drumul în viață.

Cântărețul Adrian Enache (53 ani) nu se poate plânge că nu i-a mers bine în pandemie. A avut audiențe bune la emisiunea ”Opriți timpul”, pe care a prezentat-o la postul Național TV, alături de Corina Chiriac, iar din toamnă se pregătește să revină pe micul ecran la brațul altei partenere de prezentare, întrucât Corina Chiriac a renunțat la acest proiect.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI