Cum arată fina lui Cristi Borcea după ce a ieșit din spital. Prima imagine cu prezentatoarea TV

Cum arată fina lui Cristi Borcea după ce a ieșit din spital. Prima imagine cu prezentatoarea TV
Nasrin Ameri, apariție după scandalul cu Simona Hapciuc

Cum arată fina lui Cristian Borcea la prima apariție TV după scandalul cu Simona Hapciuc? Prezentatoarea s-a filmat și pozat alături de colegii de platou într-o ediție specială pentru 1 Decembrie. Aceasta abia a ieșit din spital după bătaia primită de fosta concurentă de la ‘Survivor România’.

Nasrin Ameri, prima apariție după bătaia cu Simona Hapciuc: cum arată fina lui Cristi Borcea?

Nasrin Ameri este în centrul unui scandal uriaș. Aceasta ar fi fost bătută cu brutalitate de Simona Hapciuc, colega de platou. Spiritele s-ar fi încins între cele două în spatele camerelor de luat vederi. Iată că aceasta a revenit pe micile ecrane chiar în cadrul ediției speciale cu ocazia Zilei Naționale a României.

Înainte de a-și face apariția pe platourile de filmare, aceasta a postat o fotografie pe rețelele de socializare. Internauții așteaptă de zile bune o reacție din partea prezentatoarei de TV care nu se face văzută.

În schimb, fosta concurentă de la emisiunea „Survivor România” a declarat că soțul brunetei ar fi amenințat-o după cele petrecute. Blondina susține că nu a greșit cu absolut nimic și a dat de înțeles că nu a avut loc nicio bătaie.

”Are vânătăi pe mâini și a făcut un atac de panică”

Nasrin i-a luat prin surprindere pe cei care o urmăresc în mediul online și a publicat la InstaStory o poză cu ea, cu mesajul: ”Pupici pentru tine”, referindu-se cel mai probabil la oamenii care i-au trimis mesaje de încurajare după incident.

”Are vânătăi pe mâini și a făcut un atac de panică. A rămas câteva ore în spital, pentru investigații medicale”, ne-a declarat o persoană din anturajul prezentatoarei de TV.

„Avocații mi-au interzis să vorbesc, totul se va rezolva în instanță. S-a făcut plângere penală împotriva soțului ei, m-a sunat și m-a amenințat că-mi mă taie și pe mine și copilul”, a spus Simona Hapciuc.

„Nasrin face tot felul de declarații că se duce la INML”

Fosta concurentă de la emisiunea ‘Survivor România’ neagă acuzațiile și susține că nu s-a întâmplat nimic asemănător între cele două. Cu toate astea, există o antipatie între acestea.

„Nu mă interesează. Nu-i adevărat, nici măcar că am smotocit-o. Presupun că există camere și se va vedea pe camere. Acolo există camere. Nasrin face tot felul de declarații că se duce la INML.

Să se ducă și la zece INML-uri. Nu o să îi dea niciun certificat, pentru că nu are nimic. Când a ieșit din baie, ea nu avea absolut nimic. Îmi asum că sunt oaia neagră și mă doare în cot de ce zice toată lumea”, a declarat Simona Hapciuc, pentru fanatik.ro, negând corecția aplicată colegei sale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI