Cum arată fiica Mădălinei Ghenea, la 3 ani. Au fost surprinse de paparazzi la plajă

Cum arată fiica Mădălinei Ghenea, la 3 ani. Au fost surprinse de paparazzi la plajă
Cum arată fiica Mădălinei Ghenea, la 3 ani

Mădălina Ghenea și-a făcut bagajele și a plecat în vacanță în Portofino, alături de Charlotte, fetița ei de trei ani, și de câțiva prieteni. Cele doua au fost surprinse de paparazzi pe plajă, în timp ce se distrau de minune. Mai multe detalii despre escapada la mare, soare și valuri, în continuare.

Cum arată Charlotte, fiica Mădălinei Ghenea

În urmă cu un an, Mădălina Ghenea și fiica ei, Charlotte, se întorceau în Italia, după despărțirea actriței de tatăl micuței. Zilele trecute, frumoasa româncă a fost surprinsă de paparazzi pe plaja din Portofino, fiind înconjurată de câțiva apropiați.

Îmbrăcată într-un costum de baie de culoarea smaraldului, șatena apare toată un zâmbet în timp ce se joacă cu fetița ei, momente pe care fotoreporterii nu puteau să le rateze.

Cea mai recentă relație a Mădălinei Ghenea a fost cu Leonardo Maria Del Vecchio, fiul unui miliardar italian. Cei doi s-au despărțit de curând, din motive necunoscute publicului, dar, potrivit spuselor sale, aceasta preferă să îmbătrânească singură decât în compania vreunui bărbat cu care a avut o idilă.

„Mulți dintre voi mă întrebați tot timpul de ce nu m-am căsătorit niciodată. Voi încerca să răspund cât mai bine. Personal, aș prefera să îmbătrânesc singură decât în ​​compania oricărui bărbat pe care l-am întâlnit până acum. Nu mă simt singură, incompletă sau neîmplinită, dar nu vorbesc despre asta.

Se pare că îi enervează pe oameni – în special pe bărbați. Singur nu este un status, este un cuvânt care mai bine descrie o persoană care îndrăznește să trăiască și să abordeze viața fără să depindă de alții. Muncește din greu, devine ceva în viață, dar căsătoria nu este o garanție și nu crede că un bărbat îi poate asigura garanții financiare“, povestea ea.

Care sunt planurile de viitor ale actriței

În prezent, aceasta se concentrează pe activitatea profesională, după ce a luat hotărârea de a-și relua cariera de model în Italia, și, totodată, și pe cea de actriță. În plus, de când a devenit mamă, românca își dedică o mare parte din timp creșterii fetiței sale, Charlotte Stratan.

De-a lungul carierei, Mădălina Ghenea a bifat, printre altele, relații cu personalități precum Leonardo DiCaprio și Gerard Butler.

Născută pe 8 august 1987, la Slatina, actrița este una dintre cele mai frumoase femei din România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI