Cum arată fiica lui Syda acum. Primele poze cu Annelise, fiica lui Bogdan Ionescu

Cum arată fiica lui Syda acum. Primele poze cu Annelise, fiica lui Bogdan Ionescu
Poze cu fiica lui Syda. Cum arată micuța?

Cum arată acum Annelise? Bogdan și Sheila Ionescu se mândresc pe rețelele de socializare cu micuța lor. Soții au hotărât să facă unele amintiri pe măsură chiar de Paște. Aceștia s-au pozat în jurul mesei alături de familie, s-au plimbat în natură și s-au bucurat de bucatele tradiționale care nu puteau să lipsească de pe masă într-o asemenea zi. Cum arată moștenitoarea lui Syda? Fanii abia așteptau să o vadă.

Cum arată fiica lui Bogdan Ionescu: micuța lui Syda este superbă

Bogdan Ionescu are 41 de ani și poate să se numească un tată fericit. Aceasta are trei copii minunați, iar acum se bucură de o poveste de dragoste cu mama lui Annelise.

De asemenea, relația cu fosta soție pare una decentă, mai cu seamă că au doi copii împreună. Afaceristul cunoscut drept Syda a devenit tată pentru a treia oară în luna ianuarie a.c.

Sheila Giafer i-a adus pe lume o fetiță superbă care i-a unit și mai tare pe cei doi soți. Bogdan Ionescu este toată ziua în preajma copiilor, iar deseori iese cu micuții pe care îi are cu Elena Băsescu în Parcul Circului.

Bărbatul are grijă în timpul de relaxare de Traian Junior, Sofia Anais, dar și de Annelise pe care o plimbă cu căruciorul. Fostul ginere al lui Traian Băsescu a publicat o serie de fotografii din ziua de Paște. Acesta s-a lăsat surprins în timp ce o ținea atent pe micuța lui, ulterior le-a pozat pe fetele lui într-o grădină superbă.

Are doi copii cu Elena Băsescu

Bogdan Ionescu și fiica cea mică a fostului șef de stat au fost căsătoriți preț patru ani. Cei doi au decis să pună capăt mariajului în anul 2016, la scurt timp după ce a venit pe lume cel de-al doilea copil.

Cei doi au împreună un băiețel și o fetiță: Sofia Anais (născută pe 1 septembrie 2013) şi Traian Junior (născut pe 31 ianuarie 2015). Ambii locuiesc cu mama lor care o are în grijă și pe mezina familiei.

Mai exact, ea mai are o fetiță pe nume Anastasia din relația cu Cătălin Tomată. Bogdan Ionescu și Sheila Giafer au decis să își unească destinele în anul 2020, iar în 2022 a venit pe lume fructul iubirii lor.

Cel din urmă nu s-a ferit de-a lungul timpului să-și arate fericirea în mediul online. Mai exact, bărbatul a postat periodic poze din viața privată în timp ce soție era însărcinată, dar și câteva fotografii cu camera bebelușului.