Cum arată fiica lui Alex Dima de la Pro TV. Este o bomboană de copil. Foto

de: Alexandra Chivu
23 11. 2019

Alex Dima, realizatorul emisiunii ”România, te iubesc”, își trăiește viața fiind mai mereu pe drumuri. La ora 3:00 e în Rădăuți, la 5:00 în avion spre București, la 15:00 la un alt eveniment, apoi în redacție. De cele mai multe ori, nu mai rămâne timp și pentru el, dar rămâne pentru fiica lui Sara. Cum arată micuța?

Cum arată fiica lui Alex Dima de la Pro TV

Alex Dima a rămas văduv în urmă cu circa 10 ani. Soția lui a pierdut lupta cu o boală teribilă, iar întâmplarea nefericită s-a petrecut la un an și șase luni după ce cuplul a cunoscut sentimentul de a fi părinte. Perioada a fost grea, lucru pe care l-a recunoscut și reporterul PRO TV, într-un dialog cu Andreea Esca. Cea care l-a făcut să meargă mai departe a fost Sara.

Alex Dima alături de fiica sa, Sara, în vârstă de 11 ani

„E cumplit când afli o astfel de veste. Probabil dacă nu era Sara, nu ştiu ce s-ar fi întâmplat, probabil o luam razna sau probabil nu mai ştiaţi nimic de mine niciodată în România, pentru că am avut foarte multă ură pe locul acesta. Pe locul ăsta pentru că (soţia mea-n.r.) a ajuns într-un spital, la un doctor care nu a tratat-o aşa cum trebuie şi puteam să aflăm din vreme ce i s-a întâmplat, ce i se întâmplă, de fapt”, a povestit Alex Dima.

”Mai luați <<piua>> de la treburile de adulți și copilăriți”

De atunci, se ocupă de pasiunea sa, în paralele cu multe altele, dar ceea ce primează este datoria de tată. „Știți momentul ăla când dai să ieși pe ușă și copilul îți spune: «iar pleci?». Am lăsat bagajul, mi-am tras costumația de sport și ne-am jucat până am căzut lați. Și ce bine ne-a fost. Mai luati «piua» de la treburile de adulți și copilăriți! E cea mai bună treabă!”, a scris vedeta PRO TV, zilele trecute, pe Facebook.