Cum arată fiica Alessandrei Stoicescu la 2 ani. Micuța este pur și simplu adorabilă FOTO

Cum arată fiica Alessandrei Stoicescu la 2 ani. Micuța este pur și simplu adorabilă FOTO

A fost mare petrecere, în acest weekend, în familia vedetei Alessandra Stoicescu. Prezentatoarea TV și soțul acesteia și-au sărbătorit fetița, care a împlinit doi anișori.

Cum arată fiica Alessandrei Stoicescu la 2 ani

Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu au pregătit o petrecere frumoasă, pentru fiica lor, Sara, care a împlinit doi anișori. Cei doi părinți i-au organizat fetiței o petrecere specială, cu personajele ei preferate din desene animate. Astfel, Sara a primit un super-tort cu „Patrula cățelușilor”, de care s-a bucurat foarte mult. Micuța și-a cântat „La mulți ani”, însă nu în limba română, așa cum credeam cu toții, ci în engleză.

Blondă și cârlionțată și extrem de drăgălașă, micuța Sara seamănă foarte mult cu mama ei, Sandra Stoicescu.

Fetița a fost sărbătorită cu o super-petrecere în familie. Toate aceste momente minunate au fost surprinse de vedeta Antenei 1 în poze de familie, pe care le-a împărtășit cu fanii din mediul online.

„Cei mai fericiți doi ani! SARA”, a scris prezentatoarea Observatorului orei 19.00 de la Antena 1 pe rețelele de socializare.

 

Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu, un cuplu perfect

Vedeta Tv și Sergiu s-au căsătorit în urmă cu opt ani, iar de atunci sunt cei mai fericiți. Dovada căsniciei lor perfecte este micuța Sara, care, în acest weekend, a împlinit doi anișori.

Despre relația sa cu Sergiu, Sandra Stoicescu are doar cuvinte de laudă.

„Nu e mult timp în doi, dar îl prețuim pentru că, până la urmă, amintirile frumoase formează unul dintre ingredientele care stau la baza unei relații de durată. Și nouă ne și place să facem colecție de amintiri plăcute. Apoi, desigur, contează enorm și munca în echipă pentru tot ce avem, respectul, admirația, dar toate acestea fără iubirea profundă pe care o avem unul pentru celălalt n-ar face să funcționeze căsnicia atât de bine”, a spus Alessandra Stoicescu, în urmă cu câteva luni, pentru Libertatea.

Sora Sarei este mai mare cu 22 de ani

Micuța Sara, fiica Sandrei Stoicescu și a lui Sergiu Constantinescu, are o soră mai mare cu 22 de ani. Bianca Andreea, în vârstă de 24 de ani, este fiica lui Sergiu dintr-o relație anterioară. Tânăra a învățat la Academia de Studii Economice din București, este pasionată de sport și visează să ajungă arhitect.

Deși diferența de vârstă este destul de mare, Bianca o adoră pe sora ei mai mică, Sara, care se bucură de toată atenția părinților ei, Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu.

„Sergiu are copil şi implicit Bianca este şi a mea. Ca o soră. Nu pretind altceva şi nici n-a fost vorba vreodată, dar ea este parte din noi, merge în vacanţe cu noi, ea alege în ce vacanţe vrea să meargă cu noi”, a declarat vedeta într-un interviu pentru revista Unica.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI