Cum arată familia extinsă a lui Adrian Năstase. Cât de bine îi seamănă cei doi nepoței

Cum arată familia extinsă a lui Adrian Năstase. Cât de bine îi seamănă cei doi nepoței
Familia mărită a lui Năstase Sr.

La 70 de ani fără câteva luni, fostul premier Adrian Năstase n-ar putea să fie mai fericit! Andrei, fiul său cel mare, i-a dăruit doi nepoți superbi – Nicolas și Filip-Mihail, doi băieți super-drăguți, care au moștenit trăsăturile fizice ale ambilor părinți.

Năstase senior n-are ce să vrea mai mult

Se spune despre cei născuți în zodia racului că sunt familiști convinși. Adrian Năstase, un rac născut pe 22 iunie, are o familie frumoasă. E și tată, e și bunic… ce vrea mai mult? Andrei, fiul cel mare, are doi copii, doi băieți încântători, unul de 3 ani și altul de 7 luni. Prin extensie, dacă Năstase junior e tată, Năstase senior e bunic.

Andrei e căsătorit de trei ani cu Bianca Ciuvăț, un fost manechin și fiică de demnitar. Pe 24 martie Nicolas, nepotul cel mare, împlinește trei ani.

Poza care arată cât de bine seamănă nepotul cel mare cu bunicul său
Poza care arată cât de bine seamănă nepotul cel mare cu bunicul său

Soția lui Năstase jr. e fondatoarea unui brand exclusivist

Mama lor e foarte activă pe rețelele de socializare și împarte cu generozitate poze din familia lor minunată. Bianca Ciuvăț e absolventă de Drept dar e fashion designer, calitate în care a lansat o linie de ghiozdane pentru femei, niște accesorii stilizate, pentru ținute de zi și de seară. E deținptoarea unui brand exclusivist, „Blanche fashion & more”. Creațiile ei se bucură de succes printre vedetele de la noi.

Bianca a încercat și a reușit, într-o oarecare măsură, să impună ideea de ghiozdan chiar ca accesoriu de lux, inclus într-o ținută de seară. Ea crede că acest accesoriu nu trejbuie asortat, e mai comod de purtat și ed asortat, mai încăpător și face și un „statement” altfel despre purtătoare. Pe viitor, Bianca vrea să realizeze o linie de clutch-uri pentru evenimente sofisticate.

„Blanche fashion and more” e un loc de expunere destinat designerilor români.