05 mai 2020 | 14:46

Cum arăta, de fapt, Deea de la Bravo, ai stil! Înainte de operațiile estetice. Transformarea este șocantă

Știri generale
Cum arăta, de fapt, Deea de la Bravo, ai stil! Înainte de operațiile estetice. Transformarea este șocantă

Andreea Codreanu, cunoscută publicului ca Deea, este una dintre concurentele emisiunii „Bravo, ai stil!“, a cărei înfățisare a avut parte de îmbunătățiri în ultima vreme. După nu mai puțin de cinci operații estetice, aceasta arată acum greu de recunoscut chiar și pentru vecinii cu care a copilărit. Vezi imaginile cu Deea, înainte de „micile retușuri“.

Cum arată înainte Deea de la „Bravo, ai stil!“

Din cauza faptului că încă din perioada copilăriei se considera „rățușca cea urâtă“, Andreea Codreanu, tânăra care a devenit celebră în urmă cu câteva luni, prin participarea la „Bravo, ai stil“, emisiune difuzată, în mod normal, la Kanal D (acum filmările s-au oprit din cauza pandemiei), s-a transformat, fizic vorbind, foarte mult în ultima vreme.

Deea și-a dorit de mică să devină celebră, făcând eforturi să apară în presa din orașul natal. În urmă cu aproximativ nouă ani, pe când încerca să aibă propia ei agenție de modă în Pitești, aceasta arăta cu totul diferit.

O fată simpatică, nu o frumusețe răpitoare, Andreea Codreanu, nu avea pe atunci bustul generos de acum, avea buzele mult mai subțiri, și nasul mai mare, de tip roman, aspecte ce o încărcau de complexe (lucru pe care chiar ea l-a recunoscut de câteva ori). Pentru a corecta aceste „defecte“ (care în viziunea ei o țineau departe de succes), femeia a recurs la cinci operații estetice.

„Nu a fost niciodată considerată frumoasă“

Pentru intervențiile menite să-i schimbe înfățișarea doctorii esteticieni la care a apelat Deea nu ar fi fost plătiți cu bani cash, ci tocmiți cu promovarea pe blogul ei (nu foarte cunoscut).

Concurente Bravo, ai stil! Celebrities

Concurentele Bravo, ai stil! Celebrities

„Deși era drăguță, nu a fost niciodată considerată frumoasă, și poate că aceste complexe au stat și în calea succesului din cariera ei, dar și în calea mariajului ei, care a durat, de altfel, foarte puțin. Mereu se compara cu alte femei mult mai frumoase decât ea și singurul ei scop era să aibă cât mai repede un nume ca apoi să își facă mai multe operații estetice și să ajungă cum se visa ea să fie.

De asta a și început treaba cu blogul ei, ca să poată face bartere: la clinici estetice sau alte firme de beauty. Altfel, dacă ar fi plătit pe toate operațiile ei estetice, probabil că suma ar fi fost de câteva zeci de mii euro, bani pe care nu cred că îi are pentru că nu a fost niciodată vreo fată prea bogată“, a declarat o prietenă din adolescență a Andreei Codreanu, potrivit cancan.ro.