Cum arată, de fapt, casa lui Radu Vâlcân și a Adelei Popescu. FOTO

de: Ana Chivu
11 10. 2021

Cum arată casa cuplului format din Adela Popescu și Radu Vâlcan? Chiar prezentatorul a postat o fotografie din care fanii să vadă alegerile lor pentru mansarda casei. Fanii cu siguranță au rămas surprinși.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, casă impresionantă. Cum arată locuința vedetelor?

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul din cele mai longevive și plăcute cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi trăiesc o poveste impresionantă de dragoste de ani buni și au împreună trei băieți. Aceștia deși au vieți foarte ocupate încearcă pe cât posibil să fie prezenți în familia mare pe care o au.

Radu Vâlcan le-a arătat recent fanilor cum se distrează cu cei doi copii mai mari. Celebrul prezentator de la emisiunea ‘Insula Iubirii’ se afla cel mai probabil în mansarda casei, în genunchi, iar în spate îi avea pe Alexandru și Andrei care se amuzau de zor de postura în care și-au pus tatăl.

„Eu duc in carca toate greutatile familiei. ?”, a scris celebrul prezentator în dreptul fotografiei cu cei doi băieți. Câțiva dintre fani au profitat de ocazie și au tras cu ochiul la încăperea mare și la alegerile făcute de cei doi soți în privința designe-ului de interior. 

  • Vezi Galeria FOTO

„Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au mutat recent în noua lor casă, unde beneficiază de mai mult spațiu pentru familia lor în creștere. Au optat pentru un stil minimalist, foarte cald și primitor, unde atât ei, cât și copiii să se simtă foarte bine.

Conceptul de amenajarea a fost realizat de noi, în conformitate cu dorințele și nevoile familiei”, anunță compania care i-a ajutat pe cei doi soți să-și transforme casa visurilor lor în realitate.

„Este o casă normală, un pic mai spațioasă”

Actrița a venit cu mai multe detalii pentru fanii curioși. Blondina a mărturisit că locuința are trei dormitoare, living, o mansardă și bucătărie. De asemenea, un detaliu mult dorit a fost ca micuții să beneficieze de spațiu afară, așa că familia se bucură și de o grădină în care să se recreeze.

”Casa în care ne mutăm are trei dormitoare, living, o mansardă, bucătărie, adică nu este vreo vilă cu 20 de dormitoare, 40 de băi și 5.000 mp de curte. Nu, este o casă normală, un pic mai spațioasă decât cea în care locuim acum, un pic mai bine împărțită și atât.

Ne-am dorit să fie într-un cartier cu mai multe case, astfel încât să existe o zonă securizată în care să se poată juca micuții noștri cu cei ai vecinilor. Mi se pare important să existe o comunitate. E tot în zonă, la o stradă de cea în care locuim acum”, declara Adela la începutul anului pentru Libertatea.