Clipe de panică pentru Adela Popescu, în avion. Aeronava în care se afla a aterizat de urgență

Clipe de panică pentru Adela Popescu, în avion. Aeronava în care se afla a aterizat de urgență
Adela Popescu a tras o sperietură de zile mari

Adela Popescu a trecut prin clipe de cumpănă! Vedeta abia aștepta să se bucure de câteva zile de relaxare la Roma, dar visul ei s-a năruit când aeronava în care se afla a aterizat de urgență. Aceasta le-a povestit totul fanilor săi.

Vacanța Adelei Popescu, compromisă. Ce s-a întâmplat în timp ce se îndrepta spre Roma

Adela Popescu și-a luat inima în dinți și s-a urcat în avion pentru a ajunge la Roma. Vedeta are multe temeri legate de transportul aerian, dar abia aștepta să aibă parte de o vacanță și să se bucure de tot ce are de oferit Italia. Din păcate, aceasta s-a confruntat cu probleme.

Aeronava în care se afla prezentatoarea de la Vorbește lumea a trebui să aterizeze de urgență după ce o persoană s-a confruntat cu probleme medicale, așa că Adela Popescu s-a decis să nu mai meargă cu avionul respectiv, vacanța ei fiind compromisă.

„Nu, nu am mai ajuns la Roma. La o oră după decolare, din cauza unei urgențe medicale, a trebuit să ne întoarcem pe aeroport.

Voi știți că mie îmi e frică să zbor iar starea de panică provocată de ceea ce s-a întâmplat m-a făcut să îmi doresc să cobor din avion.”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

„Aproape am pupat pământul că sunt în siguranță”

Radu Vâlcan a încercat să îi explice vedetei că o să ajungă în siguranță la Roma, însă aceasta nici nu a vrut să audă! Prezentatoarea TV s-a confruntat cu un atac de panică, așa că nu a mai vrut să zboare cu aeronava și s-a întors acasă.

Totuși, totul este bine când se termină cu bine! Adela Popescu s-a bucurat de faptul că a luat această decizie, ținând cont că are anumite frici legate de zborul cu avionul, așa că a transformat escapada într-o seară frumoasă petrecută în propria locuință.

„Sigur că Radu a încercat să îmi explice că persoana cu probleme e pe mâini bune acum, că nu e vorba de nicio defecțiune a aparatului de zbor, dar nu a fost chip să mă convingă. Probabil am facut un atac de panică și toate îmi păreau „semne”.

Cei care ați trecut printr-unul știți probabil cum deformează realitatea. În fine… am ajuns acasă, am comandat mâncare italienească, prosecco și aproape am pupat pământul că sunt în siguranță.

Acum, întrebarea mea e, voi ce ați fi făcut? V-ați fi continuat zborul sau ați fi coborât?”, a mai zis vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI