Cum arată Cristinel Dăncilă, soțul premierului Viorica Dancilă. FOTO

Cum arată Cristinel Dăncilă, soțul premierului Viorica Dancilă. FOTO
Cum arată soțul Vioricăi Dăncilă?

Pe Viorica Dăncilă o cunoaște toată țara, dar pe Cristinel, soțul acesteia, mai puțin îl știu. Bărbatul este manager la o companie petrolieră și încasează un venit frumos.

 Cum arată Cristinel Dăncilă, soțul Vioricăi Dăncilă?

Viorica Dăncilă este prima femeie din România care ocupă funcția de premier. Conform b1.ro, surse politice au dezvăluit faptul că soțul Vioricăi Dăncilă ar fi avut anumite probleme la locul de muncă, după ce a fost transferat disciplinar în Argeș. Cristinel Dăncilă a devenit , din 2009, cel mai bogat manager din industria petrolieră argeșeană. Operațiunile de care are grijă acesta sunt cele de extracție pentru produsele de pe teritoriile din județele: Argeş, Dolj, Olt, Gorj şi Teleorman.

Cristinel Dăncilă primește sume mari pentru serviciile prestate precum:
2009 – 195.000 de lei
2010- 154.818 de lei
2011- 233.827 de lei
2012- 311.588 de lei
2013- 335.902 de lei
2014- 354.632 de lei
2015- 372.572 de lei
2016 – 426.720 de lei

Viorica și Cristinel Dăncilă, la nunta fiului lor
Viorica și Cristinel Dăncilă, la nunta fiului lor, Victor

Fiul cuplului Dăncilă, adoptat în 1990 de la o familie din Teleorman

Tatăl lui Victor, fiul Vioricăi Dăncilă, a murit pe când acesta avea doar 3 luni. Floarea Trocan se numește mama biologică a acestuia. Din păcate, Victor nu provine dintr-o căsătorie liniștită și dintr-o familie unită. Tudor, fostul soț al Floarei, era tractorist la C.A.P. și bea foarte mult. ”Am dus-o rău cu el, bea mult, umbla după femei. Ajunsesem ca o scoabă”, spunea Floarea.

”Dormeam pe jos, eram mulți și camera asta era mai mică pe atunci. Noi șapte și mama, și tata, abia încăpeam”, își amintește Marian, cel mai mare dintre frați. „Ce i-aș spune dacă l-aș întâlni? Că îi doresc sănătate și să aibă grijă de familia lui. Să se țină de servici! Ce să-i spun?”, i-ar transmite Floarea fiului biologic, Victor, din grija Vioricăi Dăncilă. Același sfat l-a oferi aceasta și pentru frații mai mari: „Să se țină de serviciu!”,  a devzăluit Libertatea, într-un reportaj.

„Doamna Dăncilă a vrut s-o adopte și pe Aurelia, însă frații ei nu m-au lăsat”

Salvarea lui Victor a fost Viorica Dăncilă. O infirmieră care știa situația de acasă a nou-născutului a înștiințată-o pe Viorica Dăncilă de un bebeluș care a fost abandonat în spital. „Anunțați-mă, vă rog, dacă cineva abandonează un nou-născut”, a lăsat vorbă aceasta la spitalul din Videle.

Adopția a fost tratată exclusiv de mamă, dat fiind faptul că tatăl biologic a lui Victor se afla internat într-un spital din Capitală. Floarea și-a amintit că Dăncilă a venit în vizită la familia de la care urma să-l ia pe micuț. „Când a intrat în bătătură, doamnei i-a plăcut și Aurelia, fetița blondă care avea doi ani și ceva. Am vrut s-o dau și pe ea, să-i ușurez viața, dar frații s-au opus. «Dacă o dai și pe Aurelia, du-te după ea, nu te mai întoarce!», mi-au zis ceilalți copii”, a mai amintit Floarea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI