17 ian. 2024 | 18:01

Cum arată Cleopatra Stratan fără pic de machiaj. Soția lui Edward Sanda este foarte schimbată FOTO

Monden
Cum arată Cleopatra Stratan fără pic de machiaj. Soția lui Edward Sanda este foarte schimbată FOTO
Cum arată Cleopatra Stratan fără pic de machiaj. Soția lui Edward Sanda este foarte schimbată

Cleopatra Stratan și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare, după ce a apărut fără strop de machiaj pe ten. Solista le-a arătat internauților câteva produse de înfrumusețare și nu s-a sfiit să se afișeze fără machiaj. Soția lui Edward Sanda este total schimbată. Mulți nu au recunoscut-o!

Cum arată Cleopatra Stratan fără machiaj

Cleopatra Stratan este una dintre cele mai iubite soliste de la noi din țară. Soția lui Edward Sanda este destul de activă pe social media, iar recent a surprins pe toată lumea când a apărut complet nemachiată. Nu a optat niciodată pentru un machiaj strident, solista fiind adepta naturalului însă de data aceasta, Cleopatra Stratan s-a afișat și fără filtre de înfrumusețare.

În vreme ce multe dive de la noi evită să-și arate ‘adevărata’ față pe internet, fosta concurentă de la America Express nu a avut nicio problemă în a face acest lucru. Pe Instagram, ea a publicat un videoclip în care le arăta fanilor cum se machiază.

foto: instagram

Prima dată, solista a dezvăluit cum arată naturală, fără niciun strop de machiaj. Mulți au fost uimiți să vadă că aceasta are un ten fără imperfecțiuni. Se pare că partenera de viață a lui Edward Sanda nu are nevoie de cosmetice pentru a arăta bine în orice moment al zilei.

Citește și: Edward Sanda, despre prima întâlnire cu Pavel Stratan. Soţul Cleopatrei a recunoscut: „Mi-a fost frică, are o imagine dură”

Solista este căsătorită cu Edward Sanda

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt căsătoriți de mai bine de doi ani. În urmă cu ceva timp, artiștii mărturiseau că mariajul lor este unul special. Comunicarea este esențială pentru ei atunci când au unele neînțelegeri.

”Noi nu reușim să ne certăm niciodată! Cred că e o chestie de înțelegere reciprocă, adică ne cunoaștem atât de bine unul pe celălalt încât știm când să lăsăm unul de la altul atunci când sunt diferite situații. Atâta timp cât ne iubim foarte mult, ne respectăm unul pe altul și ne știm limitele, ajungem întotdeauna la un punct comun și la o înțelegere, deci cearta nici nu ajunge. Noi suntem un cuplu foarte echilibrat”, au mărturisit cei doi artiști, la Acces Direct.

Cleopatra Stratan a cedat la America Express

După ce au fost salvați de la eliminare într-una dintre ediții, Cleopatra și Edward au primit o pedeapsă. Anunțul făcut de Irina Fodor i-a luat prin surprindere pe toți, nu doar pe soliștii care au fost nevoiți să îmbrace niște costume voluminoase, foarte grele, pe care să le poarte până la următoarea imunitate de la America Express.

„Vai de capul meu, sunt grele. Și ghiozdanele alea… Eu nu pot să rezist în asta!”, a spus Edward Sanda.

„Doamne ferește, mă enervezi! Te plângi întruna!”, a fost replica tinerei artiste.

Citește și: Edward Sanda şi Cleopatra Stratan, scene de neimaginat la America Express. Artista a cedat din cauza soţului: „Te plângi întruna”

Parteneri
Ce a scris Florin Piersic junior în timp ce tatăl său este în spital. Mesajul său a stârnit un val de reacții
Redactia.ro
Adevărul din spatele camerelor de la Chefi la cuțite. Un fost concurent a rupt tăcerea și a spus ce nu se vede pe micul ecran: „Nu totul este chiar așa cum se vede la televizor”
Click.ro
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are septicemie
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Camelia Mitoreșu, amintiri cu Florin Piersic. Cum l-a făcut gelos Gică Petrescu
EVZ.ro
Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat în urmă cu puțin timp. Primele declarații
Spynews
Anunţ şoc despre maestrul Florin Piersic:: Stare generală gravă
Capital.ro
Când sunt Moşii de vară în 2024. Tradiția respectată de credincioși în Sâmbăta Morților
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
CRESC pensiile! Ce CATEGORII de pensionari PRIMESC majorarea
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Știrile Antena Stars. Viorel Lis se confruntă cu noi probleme de sănătate! Oana Lis este disperată: ”Mi-a părut foarte rău” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro