Cum arată Claudiu Răducanu la 43 de ani. Ce s-a ales de celebrul „Blocnotes”

Claudiu Răducanu, un fost atacant al Stelei, s-a făcut cunoscut nu numai prin ceea ce făcea pe terenul de fotbal, ci mai ales prin gafele monumentale pe care le făcea când vorbea.

Cum arată Claudiu Răducanu la 43 de ani. Ce s-a ales de celebrul „Blocnotes”

Fostul atacant al echipei Steaua București, în perioada 1999-2003, a ajuns la vârsta de 43 de ani. Recent, aflat și el în izolare ca mulți alți sportivi, a acceptat provocarea devenită virală pe rețelele de socializare de a jongla cu un sul de hârtie igienică.

Născut la 3 decembrie 1976, la Craiova, fotbalistul care a marcat 58 de goluri pentru Steaua în 106 meciuri, a avut un destin tragic. Toţi banii câştigaţi din fotbal au fost luaţi de fosta soţie, în momentul divorţului. Mai bine de un deceniu s-a luptat prin tribunale pentru a-şi recupera din bunuri, iar soarele pare să fi răsărit într-un sfârşit şi pe strada lui Claudiu Răducanu. Fostul fotbalist de la Steaua s-a considerat o victimă, fiind convins că a fost păcălit de Alice, femeia cu care îşi unise destinele şi a luptat să recupereze ce i se cuvine. Iar începutul de octombrie 2018 i-a adus înapoi o vilă din Craiova, după cum a stabilit instanţa din Bănie.

 

Claudiu Răducanu, în perioada în care era jucător la Steaua

„Perlele” lui Claudiu Răducanu. Cum s-a ales cu porecla „Blocnotes”

Claudiu Răducanu a rămas un personaj iubit al fotbalului românesc, mai ales când vine vorba de acțiunile și declarațiile făcute în afara terenului.

Claudiu a căpătat porecla Blocnotes după ce i-a spus lui Mirel Rădoi că el s-ar muta în aşa ceva dacă Steaua i-ar pune Blocnotesul la dispoziţie. „Bineînţeles, cum să nu locuiesc într-un blocnotes dacă îmi dă clubul aşa ceva?!”, a fost răspunsul lui Claudiu Răducanu.

Claudiu Răducanu (stânga), alături de fostul său coleg de la Steaua, Mirel Rădoi

„Perlele” lui „Blocnotes” au continuat pe bandă rulantă:

*Aliuţă s-a întâlnit cu Răducanu în Spania şi l-a întrebat dacă mai are vechiul ID de messenger. Răspunsul: „Nu-l mai am, l-am uitat la Bucureşti!”

*„Cine e Canicula asta, că am văzut la televizor că face multe victime!? Sper ca poliţia s-o prindă!”

Claudiu Răducanu a jucat și în Primera Division, pentru Espanyol Barcelona

*La un meci în Spania, după ce a marcat Răducanu s-a dus să arunce tricoul fanilor, iar aceştia au căzut dărâmând tribuna.

*„La bulanul meu o sa dau şi gol dacă o să mă convoacă”

*„Mi-aş dori să joc la Universitatea Craiova, de ce nu?! E o şanse”

*„Nu sunt elefant, sunt un om simplu! (întrebat fiind dacă e un jucător bătrân)”

*Ajuns la Steaua, era plătit în dolari, iar la primul salariu s-a supărat că a plecat de la Electroputere fiindcă leafa era achitată în lei şi erau mai multe bancnote.

*Când juca în Spania, în timpul atentatelor din 11 martie, credea că la televizor rulează un film de acţiune

*Credea că yacht-ul e cea mai tare maşină din lume

*Când s-a transferat la „U” Cluj a şocat cu prima sa declaraţie: „Nu mi-am propus nici un gol. Niciodată nu mi-am propus să înscriu. Care e în faţa porţii, s-o inscrie”

 

 

Urmăriți Playtech.ro și pe