Cum arată cinci vedete din România, fără machiaj. Cine i-a lăsat fără cuvinte pe fani

de: Alexandra Chivu
22 04. 2020

Prima tehnică de machiaj pentru înfrumusețarea exterioară datează din prima dinastie a Egiptului, iar astăzi avem o puzderie. Ne conturează trăsăturile, alungește ochii, acoperă imperfecțiunile, dar este nevoie și de momente fără el, cum au ales și cele cinci vedete de mai jos.

Cum arată cinci vedete din România, fără machiaj

Andreea Marin fără machiaj nu este o ipostază nouă pentru vedetă, dar i-a lăsat mască pe amicii virtuali, împărțind și ”lumea în două”: unii spun că arată ca o puștoaică de 20 de ani, în timp ce alții cred că ar trebui să se afișeze astfel de mai puține dăți.

„Tenul și întregul corp se curăță în 3 zile de detoxifiere în mod minunat: luminozitate fără pic de machiaj, elasticitate, fermitatea pielii, eliminarea toxinelor… În mod special nu am pus nici un filtru pentru această fotografie”, a spus vedeta.

Și Daniela Gyrofi a intrat în acest joc și, precum în cazul Zânei, și aici părerile sunt împărțite. Chiar dacă fanii i-au atras atenția că a cam abuzat de intervențiile estetice, la nivelul feței, artista susține că este naturală.

„Nu am operatii estetice la fata ca astea se vad. (…) Intr-adevar, mai demult m-am operat la nas si atunci mi-au luat grasime si au vrut sa imi astupe cearcanele. Sunt niste procedee non-invazive, nu este o operatie estetica, sunt niste substante speciale, asa cum este botoxul, acidul (…) De atunci s-a spus: mama cate operatii estetice are. Nu am operatii estetice, am trei operatii la sani pentru ca, in momentul in care ti-ai facut o operatie la sani, in timp trebuie sa iti mai faci, nu ai cum”, a spus vedeta la ”Agenția VIP”.

Alergia o ține departe de farduri

Raluca Bădulescu este de regulă atentă la look-ul său, având acasă kilograme de farduri. Însă, recent, a fost nevoită să lase tușul și genele false deoparte din cauza unei alergii. Imaginea i-a uimit pe fani.

„Am făcut alergie, prin urmare nu îmi mai pot lipi gene false și nu mă mai pot machia în jurul ochilor, o perioada. După ce mi-am pus genele m-am panicat, pentru că din cauza alergiei mi s-au umflat ochii. Imediat, mi le-am dat jos. Lacrimile, cu toate acele substanțe amestecate, mi-au produs o arsură de cornee. Am fost de urgență la spital. 24 de ore nu am văzut deloc. Am făcut atac de panică!”, a spus juratul de la Bravo, ai stil la Kanal D.

Adela Popescu arată precum o adolescentă nemachiată. De altfel, vedeta se pozează adesea fără pic de fard pe față și chiar se simte bine în pielea ei.

Andreea Mantea face reclamă, pe internet, la un tratament facial care a ajutat-o în lupta ei cu accnea. Prezentatoarea de la Puterea Dragostei a fost nevoită să se demachieze, însă și-a păstrat genele false. De altfel, vedeta Kanal D s-a mai pozat fără să treacă pe la cabina de machiaj, iar admiratorii au fost surprinși și au sfătuit-o să facă asta mai des.

„A fost o perioadă cruntă din viața mea. Am încercat de la toți doctorii dermatologi până la tot felul de tratamente naturiste. Am ajuns să-mi dau și cu mir pe față. Nu că e un lucru rău, dar pur și simplu am ajuns să mă gândesc că poate există și o astfel de posibilitate. Mă gândeam că nu sunt cășuri, că este imposibil să existe așa ceva pe fața mea”, povestea Mantea.