Cum arată Christian Eriksen după stopul cardiac suferit. Ce mesaj a transmis

Cum arată Christian Eriksen după stopul cardiac suferit. Ce mesaj a transmis
Prima poza cu Christian Eriksen de pe patul de spital

Christian Eriksen a postat prima fotografie a sa de pe patul de spital, la trei zile după ce a suferit un stop cardio-respirator în meciul dintre Danemarca și Finlanda 0-1, din cadrul Campionatului European. Optimist, mijlocașul în vârstă de 29 pare că și-a găsit resursele necesare pentru a trece peste această grea încercare și așteaptă acum să afle când îl vor externa medicii.

Christian Eriksen, prima poză după stopul cardiac suferit pe teren. Ce a transmis jucătorul

În minutul 43 al meciului dintre Danemarca și Finlanda timpul parcă s-a oprit în loc. Răsuflarea oamenilor a fost tăiată brusc în momentul în care Christian Eriksen a căzut secerat pe gazon, în urma unui stop cardiac. S-au scurs clipe de coșmar pentru cei prezenți pe stadionul Parken din Copenhaga. 13 minute s-au luptat medicii să îl resusciteze pe mijlocașul Danemarcei, după care a fost transferat la spital în stare stabilă.

Timp de două ore partida a fost suspendată, iar ulterior UEFA a decis reluarea meciului. Jocul a fost câștigat de Finlanda cu scorul de 1-0, grație golului marcat de Joel Pohjanpalo în minutl 60. Aflat pe patul de spital, în afara oricărui pericol, Christian Eriksen a trasmis, prin intermediul publicației Gazzetta Dello Sport, un mesaj tuturor celor care s-au temut pentru viața sa.

„Vă mulțumesc! Nu mă voi da bătut! Mă simt bine acum, dar vreau să înțeleg ce s-a întâmplat. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru tot ce ați făcut pentru mine”, a fost mesajul mijlocașului danez pentru Gazzetta Dello Sport.

Christian Eriksen: ”Sunt bine în circumstanțele date”

Playmaker-ul a postat în această dimineață prima fotografie de pe patul de spital, pe contul său de Instagram. Cu un zâmbet larg pe buze, Eriksen a ținut să transmită un mesaj optimist pentru cei care și-au arătat susținerea față de el în toată această perioadă.

„Vă salut! Vă mulțumesc pentru urările de bine și pentru mesajele primite din toate colțurile lumii. Înseamnă enorm pentru mine și pentru familia mea. Sunt bine, în circumstanțele date.

Trebuie să mai trec prin câteva analize la spital, dar mă simt bine. Acum, îi voi înveseli pe colegii mei din echipă pentru următoarele meciuri. Jucați pentru toată Danemarca!

Toate cele bune! Christian”, a scris mijlocașul Danemarcei pe contul său de Instagram.

Postarea a strâns peste 1,7 milioane de aprecieri și zeci de mii de comentarii, inclusiv din partea unor fotbaliști cunoscuți și cluburi de fotbal, în doar o oră.

Eriksen a fost vizitat la spital de familie – părinții săi, soția Sabrina, sora Louise, dar și de medicul naționalei, Martin Boensen și colegii Kjaer și Schmeichel, care au avut un rol esențial în momentul de cumpănă de pe stadionul din Copenhaga.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI