Cum arată Cătălin Dumitrescu, polițistul ispită de la Insula Iubirii, fără haine. Imaginile sunt uluitoare

de: Bișinicu Andreea
02 05. 2022

Sezonul 6 de la Insula Iubirii începe luni, 2 mai, de la 20:30 la Antena 1, iar fanii celui mai fierbinte reality-show sunt nerăbdători să vadă dacă vor cădea sau nu în tentație cele cinci cupluri ale emisiunii. Cum arată Cătălin Dumitrescu, singurul polițist dintre ispitele masculine de pe Coconut Island.

Cine este Cătălin Dumitrescu, polițistul ispititor de la Insula Iubirii 6

Nici bine nu a început sezonul 6 de la Insula Iubirii, iar polițistul Cătălin Dumitrescu are deja sute de mii de fani în rândul domnișoarelor care abia așteaptă să-l vadă în acțiune, în cadrul reality-show-ului de la Antena 1.

Cătălin Dumitrescu are 31 de ani și este polițist la Serviciul Acțiuni Speciale din București. Ispita masculină este un adevărat împătimit al Instagramului, acolo unde postează zeci de fotografii în care apare la bustul gol, iar reprezentantele sexului frumos îi pot admira, în voie, trupul sculptat la sala de fitness.

Polițistul vrea să descopere persoane noi și vrea să ajute concurentele din cadrul emisiunii să afle adevărul despre partenerii lor de viață, supunându-i la testul suprem al tentației.

 „Am văzut emisiunea de când a apărut, mi s-a părut o chestie foarte interesanta. Am vrut sa încerc si această experiență, să o trăiesc pe pielea mea și să văd ce se întâmplă cu adevărat.

Cred în iubire! Cred că există acea persoana care îmi va lua mințile și cred în compatibilitate.”, a declarat ispita masculină la Insula Iubirii.

Cătălin Dumitrescu este polițist și model de lenjerie intimă

Potrivit celor de la a1.ro, Cătălin Dumitrescu a urmat cursurile Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina şi, în paralel, cursurile de licenţă ale Facultăţii de Drept, din cadrul Universităţii „Nicolae Titulescu” din Capitală.

Ispita de la Insula Iubirii 6 a fost masterand al Academiei de Poliţie din Bucureşti și acum, lucrează în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la serviciul „Acțiuni Speciale”.

Cătălin Dumitrescu a acceptat cu plăcere provocarea de a fi ispită la Insula Iubirii 6, pentru a le demonstra tuturor că este un polițist modern, vrând să schimbe percepția oamenilor despre agenții care practică această meserie în România.

Polițistul nu este străin camerelor de filmat, întrucât, în timpul liber, Cătălin Dumitrescu este model pentru lenjerie intimă, postând pe rețelele sociale imagini de la defilările de modă la care participă în mod constant.

Insula Iubirii sezonul 6 începe luni, 2 mai, de la 20.30, la Antena 1. Noi surprize și schimbări inedite îi așteaptă pe concurenți și telespectatori pe Coconut Island.