Cum arată casa Ginei Pistol şi a lui Smiley după renovare. Pereţii sunt tare ciudaţi

Cum arată casa Ginei Pistol şi a lui Smiley după renovare. Pereţii sunt tare ciudaţi
Cum arata casa Ginei Pistol si a lui Smiley dupa renovare

Gina Pistol și Smiley s-au apucat serios de renovări. De când a apărut micuța Josephine în viața lor, cele două vedete și-au reamenajat căminul pentru  a crea un spațiu adecvat creșterii fiicei lor. Cum arată pereții casei.

Cum și-au renovat casa Smiley și Gina Pistol

Gina Pistol și Smiley se bucură de cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Din martie 2021, de când a venit pe lume micuța lor prințesă Josephine, artistul și fosta prezentatoare de la Chefi la Cuțite au dovedit că sunt niște părinți model, făcând tot posibilul pentru a-i crea celei mici cele mai bune condiții pentru a putea crește într-un ambient plăcut.

Mai mult de atât, Smiley și Gina Pistol s-au apucat serios de renovat casa în care frumoasa lor familie a prins rădăcini. Și pentru că este extrem de apropiată de comunitatea ei de fani, urmăritori pe care-i ține la curent cu tot ce se întâmplă în viața lor de zi cu zi, Gina Pistol le-a filmat admiratorilor săi pereții din interiorul casei, arătându-le cum arată holul și baia, încă în proces de finisare.

Pereții sunt albi, semn că cele două vedete au optat pentru această nonculoare pentru a crea iluzia de spațiu și mai amplu în casă. În ceea ce privește designe-ul celor două băi, iubita lui Smiley a preferat un look mai puternic. Fanii au fost impresionați atunci când au văzut mozaicul și multitudinea de culori și forme geometrice pe care Gina și Smiley le-au ales în baie.

„Sunt foarte frumoase culorile, sunt mult mai frumoase în realitate. Acum sunt și neșterse.”, a spus Gina Pistol, fiind extrem de mândră de felul în care au ieșit cele două băi din casă.

Unde s-au mutat Gina Pistol și Smiley

În prezent, Gina Pistol și Smiley s-au mutat într-un apartament pe perioada renovărilor care au loc în casa lor. Vedeta a mărturisit că nu i-a fost ușor să se mute cu cea mică. Mai mult de atât, blondina le-a dezvăluit prietenilor săi virtuali că se simte, uneori, lipsită de orice fel de energie.

„E atât de aiurea să te muți pe vremea asta cu tot cu copil, cu pisică, de la casă într-un apartament micuț. Practic mi-am luat doar câteva lucruri la mine. (…) Vă dați seama, ce să nu-i iei copilului? Că practic te gândești că ai nevoie de tot.

Eu, de la o vreme încoace, sunt fără energie, nu numai fizic, și psihic. Am o stare de chef de nimic. Abia mă trezesc noaptea, de foarte multe de ori, de altfel, să o hrănesc pe fiică-mea. Abia mă urnesc să ies din casă să mă duc să mai cumpăr ce am nevoie sau să mă duc până la casă să văd cum merg lucrările.”, a spus Gina Pistol pe Instagram.