Cum arată bărbatul din Covasna care a fost mușcat de față de către un urs. Imagine cu impact emoțional

Cum arată bărbatul din Covasna care a fost mușcat de față de către un urs. Imagine cu impact emoțional
Tragedie. Cum arată bărbatul ce a fost mușcat de urs

Un bărbat din Covasna a trecut prin momente de coșmar în momentul în care a fost atacat și mușcat de față de către un urs. Acesta a încercat să se salveze, dar nu a putut să se apere de animalul ce i-a făcut rău.

Dezvăluiri șocante. Care este povestea bărbatului mușcat de urs

Autoritățile locale sunt disperate după ce mai multe incidente cu urși s-au petrecut. Totuși, chiar dacă o ordonanță de urgență permite intervenția rapidă a oamenilor legii, există câțiva oameni ce deja au înfruntat adevărate orori.

Jozsef Keresztes a fost atacat și mușcat de față de un urs pe când avea doar 15 ani, în 1987. Acesta locuia pe atunci în Bixad, județul Covasna, iar episodul tragic a avut loc în momentul în care familia sa a mers la cosit.

Copiii familiei erau nevoiți să aibă grijă de vacile ce pășteau la marginea unei păduri, iar Jozsef a remarcat rapid că un animal dispăruse. În momentul în care a mers să caute vaca, acesta a fost atacat violent de un urs.

Animalul l-a pus la pământ și l-a mușcat de față, așa că Jozsef a fost transportat de urgență de Spitalul din Sfântul Gheorghe, apoi la Târgu Mureș. Medicii nu i-au oferit vreo șansă, dar acesta s-a zbătut pentru a supraviețui. Încă de atunci, el a suferit 80 de intervenții chirurgicale.

Prin ce orori a trecut bărbatul din Covasna. Și-a spus tot chinul

Bărbatul din Covasna a decis să își facă publică povestea, explicând ororile prin care a trecut. Acesta a fost lăsat în pădure de ursul ce l-a atacat, fiind, ulterior, găsit de fratele său și transportat cât mai repede la spital.

„Ursul a atacat când am plecat lângă tufe. Era ascuns și a lovit piciorul meu. Când a lovit cu piciorul meu, a mușcat fața mea. Nu cu laba, cu gura m-a mușcat. Nici nu am văzut.

M-a lăsat acolo, după aia, când a mușcat, a lăsat acolo. Fratele meu m-a găsit.

La spital la Târgu Mureș, șase luni la București, în Ungaria și Germania, și numai atât au putut să facă.”, a spus bărbatul pentru Antena 3.

Bărbatul ce a făcut 80 de operații. Cum a reușit să supraviețuiască

Jozsef Keresztes s-a zbătut între viață și moarte, dar a supraviețuit. Totuși, problemele bărbatului nu s-au oprit aici, mai ales pentru că a trebuit să recurgă la 80 de operații pentru ca fața să îi fie recondiționată.

Medicii au făcut tot ce au putut, dar, în momentul de față, bărbatului îi lipsește o jumătate de chip chiar dacă a recurs la numeroase intervenții chirugicale după momentul dramatic.