Cum arată băiețelul lui Tily Niculae, de fapt. Micuțul seamănă mai mult cu tatăl lui

de: Bișinicu Andreea
11 04. 2022

Tily Niculae a trecut prin momente cumplite din cauza problemelor de sănătate ale fiului său, Radu. Faimoasa actriță din serialul „La Bloc” a mărturisit că cel mic se simte mult mai bine acum. Cum arată fiul lui Tily Niculae. Seamănă izbitor de mult cu tatăl său.

Fiul lui Tily Niculae s-a însănătoșit

Tily Niculae a tras o sperietură de zile mari, după ce băiețelul ei Răducu s-a îmbolnăvit. Fiul actriței a luat o viroză destul de severă, cu febră și tuse puternică.

Din nefericire, băiețelul nu s-a putut bucura de ziua lui de naștere așa cum și-a dorit, din cauza problemelor sale de sănătate.

În prezent, fiul vedetei se simte mult mai bine, însă actrița mărturisește că cel mic încă se mai simte puțin slăbit.

Cu toate acestea, Răducu este vioi, are poftă de mâncare și chef de joacă, toate fiind semne foarte bune de recuperare.

„Încă este slăbit după viroza asta puternică, dar nu mai face febră de 3 zile, secrețiile din ce în ce mai puține și tusea…apare câteodată. Vioi și cu poftă de mâncare. Chef de joacă și năzdrăvănii! Mai nou bagă bicicleta în litiera motanului.”

„Nu l-am văzut în doi ani atât de supărat cum este acum. Dintr-o dată: secreții, roșu în gât febră. S-a chinuit atât de tare aseară să reușească să adoarmă și efectiv nu putea. Plângea și stătea în funduleț.

„A adormit la 06:00 dimineață, după multe ore de plâns”

Micul Radu a trecut prin momente cumplite din cauza virozei. Deși simptomele păreau a fi de coronavirus, Tily Niculae și-a asigurat urmăritorii din mediul online că toate testele la care a fost supus fiul său au ieșit negative.

„Într-un final a adormit la 06:00 dimineață. După multe ore de plâns, de frichinit, de oftat. Astăzi am decis să merg la spital. Măcar să știu o treabă: gripă, Covid, roșu în gât, etc? Testele au ieșit negative. Nu cooperează deloc la tratament.

Și îmi doresc tare de mâine sa fie ceva mai bine, doar pentru a-l putea ajuta! Sănătate tuturor! Știu că sunt multi puiuți bolnăviori din comunitatea aceasta! Îi imbrățișez pe toți și tare îmi doresc să auzim de bine!”, explica Tily Niculae, în urmă cu câteva zile.

Tily Niculae este una dintre cele mai cunoscute actrițe ale anilor 2000, atunci când a devenit celebră cu rolul Roxanei din serialul de succes La Bloc, difuzat pe PRO TV.