Ce i-au descoperit medicii lui Tily Niculae la stomac, după ce vedeta a ajuns pe perfuzii la spital (exclusiv)

Tily Niculae a ajuns în spital, iar medicii au preluat-o imediat, administrându-i substanțe care să o calmeze prin perfuzii.

Ce i-au descoperit medicii lui Tily Niculae la stomac

Actrița și-a anunțat fanii de pe patul de spital că a chemat de urgență salvarea, după ce s-a simțit extrem de rau.

Tily Niculae a trecut prin momente oribile. Vedeta s-a simțit extrem de rău și a acuzat dureri de cap acute, dar și dureri abdominale. A chemat salvarea, iar medicii au pus-o pe perfuzii imediat.

În urma analizelor s-a aflat că actrița suferă de gastroenterită virală. Acum, ea se simte bine, dar spune că nu a mai simțit astfel de dureri decât era gravidă cu Sofia, fetița ei.

„Am visat toată noaptea după perfuzia asta… Ambulanța a venit la 06:20 și mi-a făcut o injecție. Nu m-am simțit wow, cum nu aveau perfuzie, nici ei, nici ambulanțele private, am venit eu după ea.

Mi-a mai fost așa rău o singură dată în viața mea, când eram gravidă cu Sofia și eram la Barcelona. Am schimbat biletele de avion și am ajuns tot la perfuzie, a scris Tily Niculae, pe contul său de Instagram.

Cum se simte Tily Niculae

Ea și-a anunțat fanii că în urma analizelor a fost diagnosticată cu gastroenterită virală. Ea a avut probleme și cu branulă prin care îi era administrată perfuzia.

„Analizele zic că este gastroenterită virală povestea. De la voi am primit zeci de mii de mesaje că ați trecut prin forța virusului și a fost horror.

Al naibii e puternic, nu am ce zice. Pe seară am făcut un hematom de la branulă și m-am speriat rău, fiindcă brusc era o durere cruntă și eu rezist la durere. Doar stau carne vie cu psoriazisul vieții”, a declarat ea.

Vedeta a declarat pentru impact.ro că nu a stat internată în spital. Ea se simte mult mai bine și deja și-a reluat activitățile.

„Nu am stat internată. Am ajuns de urgență la spital pentru că mă simțeam foarte foarte rău. Însă, acum sunt bine, spăl rufe, fac clătite, mi-am revenit.

Din câte am înțeles este un virus care se face de la mâinile nespălate, probabil că am pus mâinile pe cărucior și de la asta, altă chestie nu îmi explic.

Virusul este unul foarte agresiv. Important este să nu ia copiii noștri, să fie sănătoși și bine”, a spus vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI