Cristina Ich, momente stânjenitoare chiar de 1 Martie. Ce a pățit iubita lui Alex Pițurcă

Cristina Ich, momente stânjenitoare chiar de 1 Martie. Ce a pățit iubita lui Alex Pițurcă
Cristina Ich, mărțișor

Cristina Ich a primit un mărțișor deosebit de la autorități chiar de 1 Martie. Ce a pățit iubita lui Alex Pițurcă în prima zi a primăvarii? Cum s-a petrecut totul?

Cristina Ich, mărțișor de la autorități

Tânăra mămică a avut parte de o surpriză neplăcută chiar în prima zi a sezonului de primăvară. Semn că se întâmplă și la case mai mari, vedeta a primit un mărțișor deosebit de la autorități – o amendă. Poliția locală a taxat-o pe frumoasa vedetă pentru că a parcat într-un loc interzis. Polițistul a atașat bilețelul de ștergător, mai apoi a plecat. După ce Cristina ș-a terminat prânzul și a părăsit restaurantul în care se afla, s-a întors la vehiculul său și nici măcar nu a observat că fusese sancționată de oamenii legii.

Iubita lui Pițurcă Jr. se bucură acum de cele mai frumoase momente din viața sa. Iubește, e iubită, are un copil sănătos și suberb și împarte fericirea și cu restul mămicilor. Aceasta le ajută deseori pe femeile care o urmăresc și care au devenit recent mame cu diverse lucruri pentru primele zile de după sarcină. Mama copilului lui Alex Pițurcă le cadonează hăinuțe de la Noah, produse pentru îngrijiri pentru după naștere, dar și sfaturi prețioase despre cum să rămână în atenția lor și să nu se uite, odată venit pe lume copilașul.

Cristina Ich, amendată de Poliție Rutieră de 1 Martie
Cristina Ich, amendată de Poliție Rutieră de 1 Martie

„Ce faceți, doamnă? Sunteți nebună?”

„Ştiţi că după ce naşti vine un psiholog la tine, a doua zi, să vadă dacă eşti ok că eşti în perioada de lăuzie, hormonal eşti dată peste cap. Vine un psiholog să vadă dacă eşti ok.(…)A doua s-a aşezat pe scaun şi mă plictisea pe acolo. Începuse pe acolo: „Hai, să facem un exerciţiu, imaginaţi-vă că sunteţi pe un câmp şi că alergaţi”. Și mă lua somnul şi o lăsam să bolborăsească pe acolo şi mie mi se făcuse somn la un moment dat şi eram în pat şi vine mama şi o auzea pe aia cu câmpul, cu vă daţi seama cu ce voia ea să facă pe acolo. Şi o aude mama. Şi când a văzut-o a spus: „Ce aveţi, doamnă? Sunteţi nebună? Îi faceți hipnoză copilului meu?”
Cristina Ich (Sursa: instagram.com)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI