Cum arată băiatul lui Liviu Vârciu la 2 ani. Imaginea pe care a postat-o artistul a strâns mii de aprecieri

Cum arată băiatul lui Liviu Vârciu la 2 ani. Imaginea pe care a postat-o artistul a strâns mii de aprecieri
Cum arata baiatul lui Liviu Varciu la 2 ani. Imaginea pe care a postat-o artistul a strans mii de aprecieri

Bucurie mare în familia lui Liviu Vârciu. Simpaticul artist este în culmea fericirii, după ce fiul său a împlinit doi anișori. Mezinul familiei este și răsfățatul casei, motiv pentru care vedeta i-a dedicat un mesaj special pe rețelele sociale.

Fiul lui Liviu Vârciu și al Andei Călin a făcut 2 ani

Luna mai este una cu adevărat specială pentru Liviu Vârciu, întrucât două dintre cele mai importante persoane ale vieții sale sunt sărbătorite la distanță de doar 10 zile.

După ce Carmina, fiica artistului a împlinit 20 de ani pe 8 mai, iată că mezinul familiei, fiul lui Vârciu și al frumoasei sale partenere Anda Călin a făcut doi anișori în ziua de miercuri, 18 mai.

Emoționat și fericit cu ocazia aniversării mezinului familiei, Liviu Vârciu a postat o fotografie amuzantă cu micuțul sărbătorit, alături de un mesaj special, plin de iubire.

„La mulți ani, tati meu!!! Azi facem 2 ani!!”, a scris Liviu Vârciu pe Facebook, alături de multe inimioare pe care i le-a dedicat moștenitorului său.

Ce mesaje i-au transmis fanii

Imaginea a strâns peste 19.000 de aprecieri și sute de mesaje de felicitări, care mai de care mai frumoase și înduioșătoare. Fanii i-au transmis multă sănătate și fericire celui mic.

„La mulți anisori frumoși și fericiți, multa sănătate și bucurii alaturi de cei dragi.

La mulți ani! Multă sănătate și să crești mare copil frumos!

La Mulți Ani Cu Sănătate Și Fericire Alături De Cei Dragi Sufletului Tău Copil Frumos!

LA MULȚI ANI FRUMOȘI ȘI SĂNĂTOȘI! SĂ VĂ TRĂIASCĂ ȘI SĂ VĂ BUCURAȚI DE EL!

La mulți anișori frumoși și sănătoși!”, sunt doar câteva dintre urările pe care prietenii virtuali ai lui Liviu Vârciu le-au scris în mediul online.

Carmina Vârciu a împlinit 20 de ani

Familia artistului o ține numai într-o sărbătoare în luna lui Florar, deoarece acum 10 zile, Liviu Vârciu a celebrat aniversarea fiicei sale mari. Carmina a împlinit frumoasa vârstă de 20 de ani.

„La mulți ani puiule, 20 de primăveri! TE IUBESC!
P.S: nu mă face bunic, încă, te rog!”, i-a transmis actorul fiicei sale, de ziua ei de naștere.

Liviu Vârciu este un tată norocos și un bărbat împlinit, fiind extrem de fericit alături de partenera lui, Anda Călin, și cei trei copii ai săi.

Recent, vedeta a făcut un credit la bancă pentru a-i cumpăra Carminei un apartament în Capitală și o mașină, dat fiind faptul că fiica sa a obținut, acum puțin timp, carnetul de șofer.