Cum arată azi fosta soție a lui Adrian Pintea. Văduva actorului este de nerecunoscut

Cum arată azi fosta soție a lui Adrian Pintea. Văduva actorului este de nerecunoscut
Cum arată azi fosta soție a lui Adrian Pintea

În urmă cu mai bine de 12 ani, România rămânea fără unul dintre cei mai buni actori pe care i-a avut: Adrian Pintea. Răpus de boală, acesta nu a fost uitat de public, dar nici de fosta soție, Lavinia Pintea Tatomir. Văduva actorului și-a refăcut viața și s-a mutat din București în urmă cu câțiva ani: „Sper să nu-l fi dezamăgit”.

Văduva lui Adrian Pintea, Lavinia Tatomir, arată incredibil

Adrian Pintea a plecat dintre noi pe 8 iunie 2007, la 52 de ani. Trecerea sa în neființă a survenit în urma unui șoc septic post-implant dentar, care a decompensat o hepatită cronică, de tip B, acutizată în urma unui mod de viață boem. Adrian Pintea a iubit-o cu patimă pe actrița Irina Petrescu. Cei doi au fost împreună timp de zece ani, în anii ’80, iar diferența de vârstă nu a contat. S-au cunoscut când el era încă student, pe când Irina Petrescu avea 36 de ani, iar Adrian doar 23. O boală necruțătoare a pus capăt iubirii.

„După ce Irina a aflat că are cancer la sâni, Adrian a înnebunit. Chiar a trebuit să i se extirpe unul dintre sâni, a fost îngrozitor pentru ea, dar şi mai mult pentru el. Pintea a început să ducă o viaţă din ce în ce mai dezordonată, în aparenţă boemă. N-a putut suporta gândul că într-o zi o va pierde pe Irina lui cea iubită”, a povestit un apropiat al celor doi.

A trecut peste toate dramele din viața sa

Actorul și-a refăcut viața cu o frumoasă studentă la Medicină, Lavinia Tatomir, pe care a luat-o de soție pe 25 decembrie 2000. Cununia religioasă au făcut-o în vara anului 2001, iar peste 8 ani, în 8 iunie, cele două suflete pereche au fost separate de moarte. Adrian Pintea s-a stins la Spitalul Fundeni, unde fusese internat în stare gravă, cu ciroză hepatică. La 7 ani de la moartea actorului, Lavinia și-a oficializat relația cu logodnicul ei, medicul Laurențiu Cârstea.

Ea lucrează în acelaşi domeniu cu partenerul de viaţă, fiind medic specialist psihiatru la Spital Filantropia Craiova-Ambulatoriul de Specialitate. Femeia arată mai bine ca niciodată și pare că a reușit să treacă peste toate dramele din viața sa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI