Cum arată Augusta Lazarov la 45 de ani. Parcă întinerește pe zi ce trece

Augusta Lazarov, Andreas Petrescu și Luca

Augusta Lazarov, soția actorului Andreas Petrescu, este mai frumoasă pe zi ce trece. Cu toate că aceasta va împlini în curând vârsta de 45 de ani, pe data 10 august, nu-i dai mai mult de 35! Augusta a devenit mai activă pe rețelele de socializare, bucurandu-și admiratorii cu poze noi și un look schimbat. Pentru ea, elixirul tinereții rămâne dragostea și căldura căminului.

Dragostea familiei – elixirul tinereții Augustei

Povestea Augustei Lazarov a fost spusă iar și iar, deoarece este dovada clară a faptului că există speranţă şi după tragedii. Cinci ani l-a plâns aceasta pe Valeriu Lazarov, un geniul al divertismentului TV, care s-a stins pe 11 august 2009, la Madrid. Dar viața nu a fost zgârcită cu Augusta și i-a oferit cea mai bună alinare: un copil și o nouă poveste de dragoste. Chipul șefei Divertismentului de la Antena 1 ilustrează cât de mult poate întineri iubirea.

Viața de familie a acesteia cu actorul și scenaristul, Andreas Petrescu, este una armonioasă și plină de iubire. Cei doi au împreună un băiețel de șase ani, pe nume Luca.

„Să iubesc şi să fiu iubită este extraordinar, e cel mai frumos sentiment pe care mi-l oferă viaţa. L-am cunoscut pe Andreas pe 7 ianuarie 2014, când am fost să văd spectacolul «Mă mut la mama», în care el joacă şi al cărui text îi aparţine. De atunci, povestea noastră a decurs frumos şi suntem fericiţi că destinele noastre s-au unit”, a povestit Augusta, conform click.ro.

Augusta Lazarov, „somată” să mai facă un copil

Micuțul Luca pune presiune pe cei doi soți să-și mărească familia, încă de la vârsta de patru anișori. Băiețelul își dorește cu adoare un frățior și le-a dat părinților lui și un termen pentru a-i îndeplini visul.

Luca, 9 luni, vedeta nunții
Luca, 9 luni, vedeta nunții

„Luca are în plan asta, noi nu cred că mai avem în plan asta, avem 43 de ani amândoi”, declarau cu ceva timp în urmă părinții, spre dezamăgirea micuțului băiețel.

Acesta i-a dat deja și un nume frățiorului său, și anume David. Luca face verificări periodice și o întreabă pe Augusta: „Mami, ai pus ceva la burtică?”.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI