25 mai 2024 | 14:44

Cum arată apartamentul de lux al lui Ion Țiriac. Are baie de sute de metri pătraţi, un bar ca în cluburi şi un pat tapiţat cu piele de elefant

Monden
Cum arată apartamentul de lux al lui Ion Țiriac. Are baie de sute de metri pătraţi, un bar ca în cluburi şi un pat tapiţat cu piele de elefant
Cum arată apartamentul de lux al lui Ion Țiriac

O suprafață uriașă, decoruri fabuloase, materiale prețioase, sunt doar câteva dintre caracteristicile locuinței unuia dintre cei mai bogați români. Apartamentul de lux al lui Ion Țiriac are o baie de sute de metri pătrați, un bar ca în cluburi şi un pat tapiţat cu piele de elefant. Imaginile sunt spectaculoase.

Unul dintre cei mai bogați români

Ion Țiriac nu este doar unul dintre cei mai bogați oameni de la noi din țară, dar și unul dintre cei mai cunoscuți. Și-a început cariera pe terenul de tenis, scriind o pagină importantă din istoria sportului românesc. După retragere, a intrat în lumea afacerilor unde, investiție reușită după investiție reușită, a strâns o avere impresionantă.

De ani buni, ocupă locuri fruntașe în topul celor mai bogați români, averea sa fiind estimată la peste două miliarde de dolari.

Cu toate că este unul dintre cei mai cunoscuți români, este și una dintre cele mai discrete persoane publice de la noi din țară.

Imagini din apartamentul lui Ion Țiriac

Ce ceva ani în urmă, primele imagini din locuința sa de lux au apărut în spațiul public. Ion Țiriac are un apartament într-un complex rezidențial din zona Băneasa. Apartamentul are o suprafață uriașă, de nu mai puțin de 2.460 de metri pătrați și cuprinde o piscină pe terasă, un bar ce poate concura cu cele din restaurante, un dormitor matrimonial cu un pat de 16 metri pătrați tapițat în totalitate cu piele de elefant – o reflexie a pasiunii sale pentru vânătoare.

Locuința are mai multe încăperi, una dintre băi are 250 de metri pătrați, adică este de aproape cinci ori mai mare decât un apartament de două camere dintr-un bloc construit înainte de 1990.

Te-ar putea interesa și: Fotografii rare cu fiica lui Ion Țiriac. Alături de cine a fost surprinsă Ioana în Namibia: Puțini se așteptau s-o vadă așa

Cum arată apartamentul de lux al lui Ion Țiriac. Are baie de sute de metri pătraţi, un bar ca în cluburi şi un pat tapiţat cu piele de elefant

„România a fost întotdeauna o țară superbă”

Într-un interviu mai vechi, Ion Țiriac a vorbit cu mândrie, dar și regret, despre România, punctând că țara noastră a fost mereu  „superbă”, era un exemplu pentru alte țări, din multe puncte de vedere. În ultimele decenii, însă, domenii în care românii au excelat au fost neglijate, referindu-se, desigur, la sport.

„România a fost întotdeauna o țară superbă. Toată lumea acum latră și vorbește de o Românie de 32 de ani și de 32 de ani mărim pensiile, facem alte treburi și facem alte socoteli ș.a.m.d.

Și înainte de acești 32 de ani România a existat. Era superbă, senzațională, adevărată, ba chiar am dat exemple și în alte continente. Țin minte că din continentul african veneau studenți la Medicină fără limite.

Unde mă doare foarte mult e sportul. Am fost undeva la masa lumii. Dacă voiai șase continente, noi eram în continentul ala reprezentând Europa, dar am dispărut complet. Avem excepții, ca întotdeauna. Adică gena românească există de la Năstase până la Hagi, până la Nadia și mai devreme, acum uite și Halep și Popovici, care este unic în România.

Dar nu avem cum să cernem, adică nu avem masa suficientă pentru treaba asta!”, a declarat Ion Țiriac în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Te-ar putea interesa și: Ilie Năstase și Ion Țiriac, de nerecunoscut în tinerețe. Imagini nemaivăzute, detaliul care a atras atenția

Digisport.ro
Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep
Stirile PROTV
Ce au găsit cercetătorii sub „ghețarul Apocalipsei”. Indică un potențial dezastru pentru întreaga planetă
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Sorin Bontea, juratul de la MasterChef, n-a prea trecut pe la școală: Am citit câteva cărți
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cum este raiul în realitate: relatarea unui reputat neurochirurg care a intrat în comă. „A fost dovada incontestabilă a realității experienței mele”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Serialul care face furori în toată lumea. Declarații exclusive ale actorilor
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Cutremur în România. Victor Ponta a primit verdictul. Ce au ordonat judecătorii
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
A ÎNCEPUT a DOUA RECALCULARE! MARIUS BUDĂI anunță ce ADEVERINȚE TREBUIE ADUSE
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro