08 mai 2024 | 15:35

Fotografii rare cu fiica lui Ion Țiriac. Alături de cine a fost surprinsă Ioana în Namibia: Puțini se așteptau s-o vadă așa

Monden
Fotografii rare cu fiica lui Ion Țiriac. Alături de cine a fost surprinsă Ioana în Namibia: Puțini se așteptau s-o vadă așa

Născută în vara anului 1997, Ioana este singura fiică a lui Ion Țiriac, pe care miliardarul român a făcut-o cu Sophie Ayad.

Ajunsă la aproape 27 de ani, Ioana Țiriac a ales să-și petreacă Sărbătorile Pascale în Namibia, acolo unde celebrul său tată deține un conac în valoare peste 5 milioane de euro. Iar alături de tânără s-a relaxat și unul dintre nepoții ei!

După cum se poate observa în fotografiile pe care fiica lui Ion Țiriac le-a postat în mediul online, lângă Ioana apare și Alexander, unul dintre băieții pe care Ion Alexandru Țiriac, fratele ei vitreg, îl are cu Ileana Lazariuc.

„Trăind visul namibian”, a scris Ioana Țiriac în dreptul unei fotografii care a adunat câteva sute de like-uri din partea internauților.

Ioana Țiriac, vacanță alături de nepotul ei

Imaginile pe care Ioana Țiriac le-a postat alături de Alexander Țiriac, nepotul ei, au venit la aproximativ o lună de când ea nu mai postase nimic pe rețelele de socializare, semn că nu este atât de ancorată în mediul online precum sunt alți tineri de vârsta ei.

Chiar dacă nu apare în fotografii cu Ioana și Alexander, Ion Alexandru Țiriac, fiul lui Ion Țiriac, pare că și-a petrecut și el Paștele tot în Namibia, deoarece pe rețelele de socializare apăruse o fotografie în care acesta apărea în avion alături de fiul său.

Despre conacul său din Namibia, în valoare de peste 5 milioane de dolari, Ion Țiriac a vorbit în trecut la Antena 3, afirmând că ar vrea să se mute în Africa și să uite de toate afacerile pe care le deține.

„Singurele mele plăceri sunt cele din Africa acum, pentru că stau acolo la mine acasă, în Namibia. Acum mă duc și iar stau probabil 2-3 săptămâni acolo. Aș vrea să fug de tot, și de fundație, și de construcții și de absolut tot, dar este foarte greu, dacă te-ai obișnuit în ritmul ăsta”, spunea Ion Țiriac în trecut la Antena 3.

În schimb, Ioana Țiriac, fiica milionarului, trăiește în SUA și pare că preferă doar să-și facă vacanțele în România, în Africa sau în Europa, și nu se gândește să se mute prea curând din țara care a „adoptat-o”.

Parteneri
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt, câștigătorul de la Românii au talent 2024: ”Tu ai cele mai mari șanse”
Redactia.ro
Iubirea demult uitată a Corinei Chiriac. A iubit un cântăreț celebru, dar a părăsit-o în tinerețe: „Eu aveam 19 ani, ea puțin mai mult”
Click.ro
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Vocea.biz
FOTO. A cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux cu 140.000 $. Cum arată în interior și cu cât vinde acum casa pe roți
Digi24
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia ei!
Unica.ro
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Spynews
Rămas bun, MAESTRE! Marele actor al ţării a murit. Sperau cu toții că va scăpa
Capital.ro
Voucherele de vacanță 2024 se impozitează cu 20%. Sumele pe care angajaţii le vor pierde din salarii
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
PREȘEDINTELE implicat într-un ACCIDENT AVIATIC! Controverse privind anunțul MORȚII SALE?
Mediaflux
Pensia pe care o va primi un român care a muncit 35 de ani. Cum poți face recalcularea
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să te văd, nu o să pot să cânt”
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro