Cum arată Antonia, de fapt, în costum de baie. Imaginea prin care artista a vrut să arate adevărul după scandalul cu Buhnici

Cum arată Antonia, de fapt, în costum de baie. Imaginea prin care artista a vrut să arate adevărul după scandalul cu Buhnici
Cum arata Antonia in costum de baie

Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România și, cu toate acestea, artista mărturisește că are anumite imperfecțiuni fizice care îi dau un anumit șarm. În contextul scandalului provocat de declarațiile lui George Buhnici de la Neversea, logodnica lui Alex Velea s-a pozat în costum de baie, etalându-și vergeturile.

Antonia și-a arătat vergeturile pe Instagram

Antonia a fost profund deranjată de derapajul lui George Buhnici de la Neversea. După ce jurnalistul le-a criticat pe femeile cu forme rubensiene care își etalează trupurile cu vergeturi și celulită pe plajă, iubita lui Alex Velea s-a pozat în costum de baie.

Celebra artistă are o siluetă de invidiat, după cele trei sarcini pe care le-a avut, până la vârsta de 33 de ani. Recent, Antonia s-a lăsat fotografiată în costum de baie, descoperindu-și vergeturile, ca un semn de manifest împotriva declarațiilor lui George Buhnici.

Imaginea postată pe Instagram arată o siluetă bronzată, un corp tonifiat, însă cu vergeturi pe coapsă, dovada că Antonia consideră un lucru firesc și natural să îți accepți trupul cu micile sale imperfecțiuni.

Mesajul Andreei Raicu pentru George Buhnici

Sărind în ajutorul femeilor care au fost apostrofate de George Buhnici, Andreea Raicu a scris un articol pe blogul personal în care explică felul în care a dobândit vergeturile în adolescență, iar cum fluctuațiile de celulită apar și dispar în funcție de cât de multe deserturi consumă într-o lună.

„Vergeturile le-am căpătat pe când eram minoră și în creștere, iar celulita vine și pleacă în funcție de câte ecleruri am chef să mănânc într-o lună.

Dau pe la „săliță” de aproximativ 3 ori pe săptămână, alerg în parc, nu mănânc fast food, prăjeli și mezeluri, am aproape aceeași greutate de ani de zile si rochii pe care le-am cumparat cu primii bani obtinuti din televiziune si in care inca mai intru.

Eu stiam ca pentru a merge la plaja ai nevoie de un corp, al tău, așa cum e el, și de SPF. Pare-se ca nu e chiar asa. Pentru a-și câștiga un loc pe nisipul din Mamaia, corpul unei femei are nevoie sa incadreze in standardele de calitate ale domnului George Buhnici, un domn care crede ca principalele semnale de alarma ale obezității sunt vergeturile si celulita.

Eu credeam ca ma duc la plaja sa ma odihnesc, sa-mi iau vitamina D si sa citesc o carte sau doua, nu sa-mi fie validata conditia fizica de sexul masculin.

Ca femeie care a luptat ani intregi cu trauma lui „nu sunt indeajuns de buna, de frumoasa, de slaba” si care si-a petrecut o buna parte din viata punand mai mult pret pe parerea altora si zero lei pe ce gandeam eu, pot sa va spun si de ce tirada stimabilului este atat de periculoasa.

Atat de multe femei – de toate varstele, dar mai ales cele tinere – cersesc acceptare de la cei din jur si isi fac rau fizic pentru a se inghesui in niste standarde imposibile si – cel mai grav – straine lor.

Atat de multe femei poate astazi se uita in oglinda si strang in dinti frustrarea de a nu avea corpul perfect, corpul “demn de a fi etalat pe plaja”, care-o mai fi si ala.”, a completat vedeta în mediul online.