Cum arăta Andreea Bălan, în prima apariție la TV. Avea doar 10 ani și i-a cucerit pe români din primul moment

Cum arăta Andreea Bălan, în prima apariție la TV. Avea doar 10 ani și i-a cucerit pe români din primul moment

Blondă, flamboiantă, mereu ca scoasă din cutie, Andreea Bălan este acum o divă, dar acum arăta la 10 ani, când a pășit pentru prima dată într-un platou de televiziune.

Cum arăta Andreea Bălan la 10 ani, în prima apariție la TV

Andreea Bălan (35 de ani) a început să cânte la vârsta de 10 ani, sub îndrumarea tatălui ei, Săndel Bălan. El a fost cel care i-a compus câteva piese, cu care a participat la o serie de spectacole pentru copii din Ploiești, orașul natal al artistei. În cadrul acestor recitaluri, Andreea a fost remarcată de Mihai Constantinescu, fiind invitată de acesta în emisiunea pentru copii, ”BaDa BaNu”, difuzată pe TVR1. Ulterior, mica artistă pe atunci a mai fost invitată și la alte emisiuni specifice, cum ar fi ”Feriți-vă de măgăruș”, ”Abracadabra”, ”Video Magazin” și ”Tip top mini top”.

În această perioadă a participat la diferite festivaluri pentru copii, obținând mai multe premii, cel mai important fiind ”Festivalul Internațional Micul Prinț”, unde Andreea a fost numită ”Mica Prințesă a Europei”, premiu înmânat de președintele României de la acea vreme, Emil Constantinescu.

Cântăreața a adoptat de-a lungul timpului mai multe stiluri muzicale, dar a fost apreciată de fanii ei mai ales pentru schimbările de imagine, în încercarea de a se adapta noilor tendințe. Albumul ”SuperWoman” s-a distanțat vizibil de celelalte înregistrări ale ei, conținând elemente de muzică samba, rock și jive, definitivâd astfel imaginea ei ca solistă dansatoare.

Evoluție vestimentară

De-a lungul anilor, Andreea Bălan a încercat diferite stiluri, culori, coafuri. În cazul hainelor, situația a fost complicată, spuneau specialiștii, care îi descriau look-ul drept o intenție bună, dar cu o punere în practică dezastruoasă. După anul 2015, situația s-a arătat mai fericită, chiar dacă, potrivit experților, ținutele artistei s-au încadrat într-o zonă depășită a modei. Din 2017 a răsărit soarele. Andreea și-a tuns părul, și-a schimbat direcția vestimentară și până și hainele sport au fost mai atent alese.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI